Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Величествениот век (Мuhteşem Yüzyıl) [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од t.w.e.e.t.y, 15 декември 2011.

1. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Кет250, еве ги сликите за кои се договоривме.
    Повели, :) :*
    Благодарам,однапред.

Прикачени фајлови:

• 111 (1).JPG
      111 (1).JPG
      Големина на фајлот:
      90,4 KB
      Прегледи:
      213
    На cat250 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Sara123 еве го ако не ти се допаѓа кажи можам да го сменам

и еден од мене :*

Прикачени фајлови:

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Кет25 ти благодарам премногу.
    Но,изгледа дека и на некој друг му се допаднало. :wasntme: :fubar: ;)

На cat250 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    182
    На крајот од сезоната нема да го убијат Ибрахим? Кога ќе го убијат, јас па тоа чекав? Рибарот од Парга и неговите две мили жени од што многу ги сака не знае од која прво да се отараси :devil:

5. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Ибрахим е еден краен идиот кој не знае да си го почитува тоа што го има...Хатиџе таа љубов што ја има спрема него никој нема да ја има..а тоа што и го направи на Нигер беше крајно понижувачки..иако заслужи поради тоа што и го направи сега на Хуремка...
    Хатиџе па ми е крајна глупача...што паѓа на неговите фори ,а незнае колку тој е проницлив....
    Величествениот ми е најдобар дури подобар и од Хурем...толку е праведен,толку ми е добар...Не е нормално колку му е погодена улогата на тој актер..
    Некако сите прекрасно ми глумат..алал да им е..Серијава е закон..

На Hurrem-Aleksandra му/ѝ се допаѓа ова.
  6. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    И некој друг го ставил овој потпис кој? :?:

7. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Оххх боже која е оваа грозота..на све личи на глумица не... :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

8. Sarence

Sarence Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    623

Фала
    T.e.d.d.y :*

На T.e.d.d.y му/ѝ се допаѓа ова.
  9. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    182
    Ниту ја знаете која е што е одма вреѓате ;) не е некоја убава ама можда убаво си глуми девојката од кај знаете па вие и тоа треба за да си актер да знаеш да глумиш не е ова манекенство.

10. Sarence

Sarence Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    623
    и јас имам некои сликичи
    се надевам дек ќе ви се допаднат :* :*

Прикачени фајлови:

11. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Еве и јас частам две мои потписчиња за Хурем тим.:D

12. Hurrem-Aleksandra

Hurrem-Aleksandra Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    640
    Допаѓања:
    413
    Ова болдираното значи дека највеќе се согласувам со оваа твоја мисла ;) Абе прекрасен е, глуми неверојатно мене ми е секогаш задоволство кога го гледам (секоја сцена со Султанот) го има доловено ликот на Сулејман на еден неверојатен добар и убав начин и ни го прикажа на најдоброто светло на кој
    може да се види. Само тој не е единствениот на кого му е погодена улогата (Хурем и Ибрахим исто така си ја вршат работата феноменално. Актерот што го глуми Ибрахим стварно знае да глуми покварен идиот од прва класа а Мерием како што ја видов за интервјуто она е сосем различна од Хурем, Мерием е толку мила и слатка а Хурем е отровна кобра и безмилосен непријател) ама кога се работи за Султанот Халит Ергенч is the one свака му част :*

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148

Нема таа да глуми ;)

14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
  15. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Јас сакам да ја искоментирам глумата на актеритe. Значи алал да им е. Како знаат да го доловат секој момент тоа е чудо. А пак движењата со очите и сите потези како ги прават, точно знаат да ја доловат ситуацијата. Значи сите баш сите се првокласни актери и баш одговараат за својот лик според мене. Браво за нив!

На Sara123 и Sarence им се допаѓа ова.
  16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Може што било да се каже,ама никој не може да ја замени Мерием Сарах Узерли. ;)
    Секој детал е запазен,секое движење соодвестува со ситуацијата. Се гледа тоа професионалното.
    Да беше некоја друга глумица на местото на Хурем,можеби немаше да ја сакам серијава. Се се,ама ова нејзиното е премногу совршено,просто да не веруваш. Не ја величам јас толку,туку го кажувам она што навистина се гледа ~ Хурем знае да ми предизвика емоции,што исто така е многу тешко и важно. Без да се соживееш со настаните неможеш да сватиш што точно се обидува да се прикаже. А емоциите и соживувањето се тесно поврзани помеѓу себе.
    Секоја чест,Мерием. :bow:

На Alesii и cat250 им се допаѓа ова.
  17. Sarence

Sarence Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    623
    ОоОп од понеделник величествениот почнува одново од 15 : 25ч. убаво убаво, нема да ми биде здодевен и по илјадити пат да го гледам, едвај чекам да дојде понеделник жими се сон нема да ме фаќа :$ :P :D

18. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Значи Канал 5...немам зборови.Сега пред 2 минути заврши и Опасна убавина,Амаа не е то.Прашајте како заврши,каде што се сретнаа овојј и овој ,овој и оној и крај.Исто како величенствениот.Не можеа да додавет уште 3 епизоди,еве да ги скратеа небитните делчина и ке ја додаваа до утре.Уште паки за Орасна Убавина најавувааа:Највозбудливиот заплед за нај возбудливата последна епизода!
    Житии,житии....Видовмеее колку е возбудлив,веке сите како завршија...никакоо... :devil: :fubar:

19. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    од Канал 5 може се да се очекува....ма сите телевизии се исти...јас дури почнав да се сомневам дали ќе го даваат од септември :wasntme:

и јас и посакувам добредојде на Sarence :) прочитав си се знаела со Нигар калфа и дека ќе дошла во август во Македонија да снима филм....па ако ја видиш прашај ја што ќе се случи со нејзиниот лик( а може и други нешта за филмот), да не чекаме до септември :lol:

откако го изгледав цел филм сега...жал ми е за Хатиџе..не сакам да се разделат со Ибрахим :D и Махидевран не треба да си оди од сарајот...треба да остане и да ја гледа Хурем како раководи со харемот :)

и уште ова....овие Мустафа паша и Ајаз паша да не е истиот глумец? мене исти ми се :?:

20. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    ах НИГАР ах,колку беше прекрасна и мила на почетокот.сеа со ова што го направи сама се закопа...среќен пат до пеколот... :devil: