Величествениот век (Мuhteşem Yüzyıl) [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од t.w.e.e.t.y, 15 декември 2011.

1. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Кет250, еве ги сликите за кои се договоривме.
    Повели, :) :*
    Благодарам,однапред.

Прикачени фајлови:

• 111 (1).JPG
      111 (1).JPG
      Големина на фајлот:
      90,4 KB
      Прегледи:
      213
    На cat250 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Sara123 еве го ако не ти се допаѓа кажи можам да го сменам

и еден од мене :*

Прикачени фајлови:

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Кет25 ти благодарам премногу.
    Но,изгледа дека и на некој друг му се допаднало. :wasntme: :fubar: ;)

На cat250 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    На крајот од сезоната нема да го убијат Ибрахим? Кога ќе го убијат, јас па тоа чекав? Рибарот од Парга и неговите две мили жени од што многу ги сака не знае од која прво да се отараси :devil:

5. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Ибрахим е еден краен идиот кој не знае да си го почитува тоа што го има...Хатиџе таа љубов што ја има спрема него никој нема да ја има..а тоа што и го направи на Нигер беше крајно понижувачки..иако заслужи поради тоа што и го направи сега на Хуремка...
    Хатиџе па ми е крајна глупача...што паѓа на неговите фори ,а незнае колку тој е проницлив....
    Величествениот ми е најдобар дури подобар и од Хурем...толку е праведен,толку ми е добар...Не е нормално колку му е погодена улогата на тој актер..
    Некако сите прекрасно ми глумат..алал да им е..Серијава е закон..

На Hurrem-Aleksandra му/ѝ се допаѓа ова.
  6. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    И некој друг го ставил овој потпис кој? :?:

7. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Оххх боже која е оваа грозота..на све личи на глумица не... :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

8. Sarence

Sarence Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    623

Фала
    T.e.d.d.y :*

На T.e.d.d.y му/ѝ се допаѓа ова.
  9. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    Ниту ја знаете која е што е одма вреѓате ;) не е некоја убава ама можда убаво си глуми девојката од кај знаете па вие и тоа треба за да си актер да знаеш да глумиш не е ова манекенство.

10. Sarence

Sarence Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    623
    и јас имам некои сликичи
    се надевам дек ќе ви се допаднат :* :*

Прикачени фајлови:

11. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Еве и јас частам две мои потписчиња за Хурем тим.:D

12. Hurrem-Aleksandra

Hurrem-Aleksandra Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    640
    Допаѓања:
    413
    Ова болдираното значи дека највеќе се согласувам со оваа твоја мисла ;) Абе прекрасен е, глуми неверојатно мене ми е секогаш задоволство кога го гледам (секоја сцена со Султанот) го има доловено ликот на Сулејман на еден неверојатен добар и убав начин и ни го прикажа на најдоброто светло на кој
    може да се види. Само тој не е единствениот на кого му е погодена улогата (Хурем и Ибрахим исто така си ја вршат работата феноменално. Актерот што го глуми Ибрахим стварно знае да глуми покварен идиот од прва класа а Мерием како што ја видов за интервјуто она е сосем различна од Хурем, Мерием е толку мила и слатка а Хурем е отровна кобра и безмилосен непријател) ама кога се работи за Султанот Халит Ергенч is the one свака му част :*

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148

Нема таа да глуми ;)

14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
  15. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Јас сакам да ја искоментирам глумата на актеритe. Значи алал да им е. Како знаат да го доловат секој момент тоа е чудо. А пак движењата со очите и сите потези како ги прават, точно знаат да ја доловат ситуацијата. Значи сите баш сите се првокласни актери и баш одговараат за својот лик според мене. Браво за нив!

На Sara123 и Sarence им се допаѓа ова.
  16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Може што било да се каже,ама никој не може да ја замени Мерием Сарах Узерли. ;)
    Секој детал е запазен,секое движење соодвестува со ситуацијата. Се гледа тоа професионалното.
    Да беше некоја друга глумица на местото на Хурем,можеби немаше да ја сакам серијава. Се се,ама ова нејзиното е премногу совршено,просто да не веруваш. Не ја величам јас толку,туку го кажувам она што навистина се гледа ~ Хурем знае да ми предизвика емоции,што исто така е многу тешко и важно. Без да се соживееш со настаните неможеш да сватиш што точно се обидува да се прикаже. А емоциите и соживувањето се тесно поврзани помеѓу себе.
    Секоја чест,Мерием. :bow:

На Alesii и cat250 им се допаѓа ова.
  17. Sarence

Sarence Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    623
    ОоОп од понеделник величествениот почнува одново од 15 : 25ч. убаво убаво, нема да ми биде здодевен и по илјадити пат да го гледам, едвај чекам да дојде понеделник жими се сон нема да ме фаќа :$ :P :D

18. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Значи Канал 5...немам зборови.Сега пред 2 минути заврши и Опасна убавина,Амаа не е то.Прашајте како заврши,каде што се сретнаа овојј и овој ,овој и оној и крај.Исто како величенствениот.Не можеа да додавет уште 3 епизоди,еве да ги скратеа небитните делчина и ке ја додаваа до утре.Уште паки за Орасна Убавина најавувааа:Највозбудливиот заплед за нај возбудливата последна епизода!
    Житии,житии....Видовмеее колку е возбудлив,веке сите како завршија...никакоо... :devil: :fubar:

19. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    од Канал 5 може се да се очекува....ма сите телевизии се исти...јас дури почнав да се сомневам дали ќе го даваат од септември :wasntme:

и јас и посакувам добредојде на Sarence :) прочитав си се знаела со Нигар калфа и дека ќе дошла во август во Македонија да снима филм....па ако ја видиш прашај ја што ќе се случи со нејзиниот лик( а може и други нешта за филмот), да не чекаме до септември :lol:

откако го изгледав цел филм сега...жал ми е за Хатиџе..не сакам да се разделат со Ибрахим :D и Махидевран не треба да си оди од сарајот...треба да остане и да ја гледа Хурем како раководи со харемот :)

и уште ова....овие Мустафа паша и Ајаз паша да не е истиот глумец? мене исти ми се :?:

20. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    ах НИГАР ах,колку беше прекрасна и мила на почетокот.сеа со ова што го направи сама се закопа...среќен пат до пеколот... :devil: