1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вентворт Милер (Wentworth Miller)

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од BlackSwan5, 15 октомври 2011.

1. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ах отсекогаш ми бил преубав но откога почнав да пратам "Бегство од затвор"ми стана синоним за совршен маж.Навистина е преубав.Очи,тело,сексапил,шарм,мистериозност :inlove: има буквално се.
    Слушав некои коментари дека бил геј но се надевам дека не се вистина.
    Што мислете вие за него?

[​IMG][​IMG][​IMG]

На joy1 и CIA им се допаѓа ова.
  2. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.609
    Aaa да,многу е привлечен и преубав. Исто и јас почнав да го пратам од Бегство од затвор :lol:
    геј? |( глупости,не верувам тоа 8) ахах

3. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    И јас се мислев да отворам оваква тема :)
    Човеков ми е незнам....совшен,преубав,паметен,талентиран....стварно незнам што да кажам за него ептен си го сакам дома го знаат како мојот иден маж :lol:

И јас го приметив од Бегство од затворот и од тогаш едноставно го обожавам,цел компјутер ми е полн со негови слики,фејсбукот,телефонот...некои другари или другарки ме викаат и Скофилд оти знаат дека многу го сакам :)

Инаку и јас не верувам дека е геј се додека он не си признае...а и да е геј ама баш ич не ми смета,како што кажав и во другата тема и во оваа ќе кажам дека ако е геј си се тешам дека ако јас го немам ќе го нема никоја друга :lol:

И уште еднаш да кажам дека најмногу си го сакаааааааамммммммммммм :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Буци буци :)

Мене не ми е јасно зашто 2 години т.е речиси 3 откако не се снима Призон брејк има само 2 блиц епизодни улоги во серии и една мини улога во потпросечен филм.
    Може типов многу повеќе од ова. Зашто ја батали глумата? Не го викаат или тој не прифаќа?
    Секси е го сакаат и жени а и мажите му се воодушевуваат што биле фанови на серијава а ги има многу. Дечко ми пример го сака ептен, а и другариве ги гледам си коментираат позитивно за него :lol:
    Кај кидна не знам. Но очекував после серијава многу поуспешна кариера од него, не вакво запоставување.

5. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    915
    Допаѓања:
    2.038
    сува лепота 8) :D

6. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Имам читано дека има признаено дека е геј :) Не вервам туку така да му извадат гласини ако не е вистина.

7. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Е многу го сакав во првата сезона од Prison Break, ја гледав пред 2 години можда и буквално бев попалена по него. Најубав ми беше таму, после некако ми се промени, како да остаре, се здебели, пушти коса. А баш секси беше така ќелавко.
    А врв беше кога откри дека е геј.
    Еве го со дечко му: :tmi:

8. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Нема признаено дека е геј имам читано интервју и он баш негира,а не признава...и мислам дека стварно немаат право да му вадат такви муабети ако сеуште нема жена и ако испаднале сами со машки другар или пак ако има пријател што е геј.

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Е не ми е јасно ако излезеш со некој другар зарем тоа значи дека си геј??? Стварно не ми се јасни тие муабети,да го имат фатено ајде ама вака |( .
    Абе не верувам дека е геј и точка ;) .

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Човеков е hot, hot, па way too hot. :wasntme:
    Не ја гледав серијата, ама го знам по слики, на нет. :wasntme:
    Ако е геј, тоа е голема штета за жените од целиот свет...

На joy1 и CIA им се допаѓа ова.
  11. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ама па ногууу си го сакамммм :inlove:
    Еве да ставам некои сликичиња :)

Прикачени фајлови:

На joy1 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  12. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559

13. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Еве сега си најдов некои нови сликичиња па да ги ставам во темава :inlove: :inlove: :inlove:

Прикачени фајлови:

14. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Со Сара ми се многу убавки :inlove: и кога го гледам со неа ми е се понезамисливо да е геј.

15. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    И мене ми се совршен пар...и не верувам дека е геј,се додека не си признае тој самиот.

Прикачени фајлови:

16. talentirana

talentirana Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    248
    За жал типот е дефинитивно геј, ама има доста убав дечко.Како е можно вакви убави типаци да бидат педери.Ејјј... Еве погледнете го Luke Macfarlane и проценете сами:

Прикачени фајлови:

• luke_db_05.jpg
      luke_db_05.jpg
      Големина на фајлот:
      72,3 KB
      Прегледи:
      294
  17. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Типацов стварно е секси ама не знам.. само во Prison Break ме прилекува и ми буди а-ам чувства :$ (ок..и на папараци слики кај што е чкрапнат природен). На слики каде што позира као манекен, сегде е вештачки и не ми делува машки :) . А дечко ми си знае колку бев занесена дури ја гледав серијата. Тој ме натера да ја гледам, а откако „се заљубив“ дури почна да љубомори и да не ми ги пушта епизодите :lol: :lol:

18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ах леле ако е стварно геј и ако овој му е дечко шубаа тројка ќе си акнеме 8) :rofl:

На BlackSwan5 и marama им се допаѓа ова.
  19. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Особено на оваа слика каков е натртен спремен за акција :lol: (па ако е стварно геј мислам дека е пасив, да се пошегуваме троа)

Па серијата ми беше многу добра, ги изгледав сите сезони за неколку вечери, останував и до 3 па и 4 сабајле дури а утредента бев на работа и колку безвезе заврши неверојатно, искрено очекував продолжение, бидејќи крајот не беше баш јасен, си фантазирав дека има шанси тоа со смртта да е маска.
    И јас слушнав дека е геј, а стварно си беше дечкото ок како појава, прочитав некаде дека не го бивало многу за глума, откако ги видов по новиве слики се разочарав колку се запуштил и фура некој безвезе стил,и цело време си мислев колку си одговараат двајцата со Сара, толку беа природни ко створени еден за друг, да не е он геј и она да не беше мажена и со деца ќе беа совршени еден за друг, еве го и во спотот на Мараја да го видите. Мислам дека не е геј туку му вадат муабети, како инаку ќе им се полнат таблоидите со глупости што рајата едвај чека да прочита и да оговара, да фаќа сеир па и да ја исфилмува веста поубаво.
    http://www.youtube.com/watch?v=0habxsuXW4g

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ако е геј ќе бидам ептен разочарана значи ептен :( .

Јас кога почнав да ја гледам серијата не можев да му одолеам на тоа колку е секси па и во она плавата затворска униформа
    Ете баш ваков

И сега исто го сакам но во почетокот буквално лудував по него.Буквално сакав да е пред мене за да му правам се и сешто :) .

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.