Ах отсекогаш ми бил преубав но откога почнав да пратам "Бегство од затвор"ми стана синоним за совршен маж.Навистина е преубав.Очи,тело,сексапил,шарм,мистериозност има буквално се. Слушав некои коментари дека бил геј но се надевам дека не се вистина. Што мислете вие за него?
Aaa да,многу е привлечен и преубав. Исто и јас почнав да го пратам од Бегство од затвор геј? глупости,не верувам тоа ахах
И јас се мислев да отворам оваква тема Човеков ми е незнам....совшен,преубав,паметен,талентиран....стварно незнам што да кажам за него ептен си го сакам дома го знаат како мојот иден маж И јас го приметив од Бегство од затворот и од тогаш едноставно го обожавам,цел компјутер ми е полн со негови слики,фејсбукот,телефонот...некои другари или другарки ме викаат и Скофилд оти знаат дека многу го сакам Инаку и јас не верувам дека е геј се додека он не си признае...а и да е геј ама баш ич не ми смета,како што кажав и во другата тема и во оваа ќе кажам дека ако е геј си се тешам дека ако јас го немам ќе го нема никоја друга И уште еднаш да кажам дека најмногу си го сакаааааааамммммммммммм
Буци буци Мене не ми е јасно зашто 2 години т.е речиси 3 откако не се снима Призон брејк има само 2 блиц епизодни улоги во серии и една мини улога во потпросечен филм. Може типов многу повеќе од ова. Зашто ја батали глумата? Не го викаат или тој не прифаќа? Секси е го сакаат и жени а и мажите му се воодушевуваат што биле фанови на серијава а ги има многу. Дечко ми пример го сака ептен, а и другариве ги гледам си коментираат позитивно за него Кај кидна не знам. Но очекував после серијава многу поуспешна кариера од него, не вакво запоставување.
Имам читано дека има признаено дека е геј Не вервам туку така да му извадат гласини ако не е вистина.
Е многу го сакав во првата сезона од Prison Break, ја гледав пред 2 години можда и буквално бев попалена по него. Најубав ми беше таму, после некако ми се промени, како да остаре, се здебели, пушти коса. А баш секси беше така ќелавко. А врв беше кога откри дека е геј. Еве го со дечко му:
Нема признаено дека е геј имам читано интервју и он баш негира,а не признава...и мислам дека стварно немаат право да му вадат такви муабети ако сеуште нема жена и ако испаднале сами со машки другар или пак ако има пријател што е геј.
Е не ми е јасно ако излезеш со некој другар зарем тоа значи дека си геј??? Стварно не ми се јасни тие муабети,да го имат фатено ајде ама вака . Абе не верувам дека е геј и точка .
Човеков е hot, hot, па way too hot. Не ја гледав серијата, ама го знам по слики, на нет. Ако е геј, тоа е голема штета за жените од целиот свет...
За жал типот е дефинитивно геј, ама има доста убав дечко.Како е можно вакви убави типаци да бидат педери.Ејјј... Еве погледнете го Luke Macfarlane и проценете сами:
Типацов стварно е секси ама не знам.. само во Prison Break ме прилекува и ми буди а-ам чувства (ок..и на папараци слики кај што е чкрапнат природен). На слики каде што позира као манекен, сегде е вештачки и не ми делува машки . А дечко ми си знае колку бев занесена дури ја гледав серијата. Тој ме натера да ја гледам, а откако „се заљубив“ дури почна да љубомори и да не ми ги пушта епизодите
Особено на оваа слика каков е натртен спремен за акција (па ако е стварно геј мислам дека е пасив, да се пошегуваме троа) Па серијата ми беше многу добра, ги изгледав сите сезони за неколку вечери, останував и до 3 па и 4 сабајле дури а утредента бев на работа и колку безвезе заврши неверојатно, искрено очекував продолжение, бидејќи крајот не беше баш јасен, си фантазирав дека има шанси тоа со смртта да е маска. И јас слушнав дека е геј, а стварно си беше дечкото ок како појава, прочитав некаде дека не го бивало многу за глума, откако ги видов по новиве слики се разочарав колку се запуштил и фура некој безвезе стил,и цело време си мислев колку си одговараат двајцата со Сара, толку беа природни ко створени еден за друг, да не е он геј и она да не беше мажена и со деца ќе беа совршени еден за друг, еве го и во спотот на Мараја да го видите. Мислам дека не е геј туку му вадат муабети, како инаку ќе им се полнат таблоидите со глупости што рајата едвај чека да прочита и да оговара, да фаќа сеир па и да ја исфилмува веста поубаво. http://www.youtube.com/watch?v=0habxsuXW4g
Ако е геј ќе бидам ептен разочарана значи ептен . Јас кога почнав да ја гледам серијата не можев да му одолеам на тоа колку е секси па и во она плавата затворска униформа Ете баш ваков И сега исто го сакам но во почетокот буквално лудував по него.Буквално сакав да е пред мене за да му правам се и сешто .