Ако сака да одговори со ДА каков е прстенот нема да биде важно. Не се потресувај до толку, ти најубаво си ја знаеш девојка ти а и нејзиниот вкус. Ви посакувам да имате најубав брак и да имате многу дечиња.
Многу убави прстенчиња мојот веренички си го кренав, а си купив друг, сребрен. Откако си ги искорнав живците со менување камчиња, решив дека нема веќе да го носам. И мм ми рече да си одберам нов Ова е стариот https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7445_n.jpg Инаку после 4тото доставање камчиња, ми кажаа дека истите ми паѓале затоа што прстенот бил кратен! Ко да не можеа да ни кажат кога го купувавме. многу си го сакам, ама ми е жал да го носам.
hahahahaahah OZBILNO znaci ne mi se veruva deka nekoj devojki se kako od mars padnati ili od nekoe selo dojdeni znaci normalno deka SWAROVSKI ima deklaracija prospekt kod na samiot proizvod garancija i 300 drugi raboti sto ke vi gi kazat pri kupuvanje ...hahahahah ne mi se veruva kakvi glupi prasanja postavuvate i deka nekoj gi smetaat za svarovski sekoja evtina kopija sto ja nudat po bizuteriive i tvrdat deka se so SVAROVSKI ELEMENTI.hahahahahahha
hahahahaahah OZBILNO znaci ne mi se veruva deka nekoj devojki se kako od mars padnati ili od nekoe selo dojdeni znaci normalno deka SWAROVSKI ima deklaracija prospekt kod na samiot proizvod garancija i 300 drugi raboti sto ke vi gi kazat pri kupuvanje ...hahahahah ne mi se veruva kakvi glupi prasanja postavuvate i deka nekoj gi smetaat za svarovski sekoja evtina kopija sto ja nudat po bizuteriive i tvrdat deka se so SVAROVSKI ELEMENTI.hahahahahahha[/quote] значи толку ме изиритира коментаров твој..фала богу не се сите како тебе родени учени можеби девојката прв пат купува сваровски па сака да се информира... и друг пат пишувај кирилица почитувај правила...
abe selo veselo kako moze da bide SWAROvSKI verenickiot prsten...toa e skapa bizuterija rodirana za da ne potemnuva(I POKRAJ TOA POTEMNUVA znaci kolku i da e skapa BIZUTERIJA e...a zlatoto e zlato i nikogas nema da izgubi od vrednost...ako tolku sakate da si kupite nesto od svarovski soberete si pari i kupete si...
Очигледно е дека си размазена, не морало никот да ти е таков Не мора вереничкиот прстен да ни злато, ни сребро, ни сваровски....Мора да е од љубов. Вредноста на вереничкиот прстен не е во златото и колку чини, туку ви љубовта и преданоста која ја покажува. Ама материјалните створења кои знаат повеќе за декларацијата на Сваровски отколку за љубовта и почитувањето и помагањето на секој, ке добијат само злато платено во пари. Љубов...е тоа од мајка им.
И јас не знам што беше толку реакцијата и чудењето што си прашуваат луѓето дали има гаранција Инаку да се сложувам веренички прстен од Сваровски не е најпаметен избор , накитот е убав на лик , ама сепак потемнува а за тие цени може да се најде поедноставно убаво златно прстенче сепак прстенот е за цел живот и колку и да изгледа гламурозно сега, не би било фино кога по некое време ќе потемни. Ако сами си избирате прстен разгледајте ја и практичната страна не е битно само да светка
Извини што не сум толку информирана како тебе, па сакав да се информирам. И да, прашав токму поради тоа што прв пат купувам Сваровски и сакав да ги избегнам токму тие евтини копии И само колку да знаеш, има доста луѓе во Македонија ( која е доста мала и сите имаме потекло од некое село) кои можат да си дозволат да имаат Сваровски веренички прстен. Е сега, колку се практични тоа е друг муабет. Ако ти сакаш златен, јас можеби сакам сребрен сите имаме различни вкусови, а за вкусови не се дискутира
Мила не грижи се гледам дека овде некоии а се спомне сваровски и неинформираност околу него одма обвинуваат дека девојката е селјанка ваква таква јас имам сваровски прстен(и не потемнува како што е споменато погоре го имам со години) и да секако даваат потврда и гаранција во случај да се оштети а е под гаранција можат да ти го поправат или да го заменат за нов но за жал мојот не е веренички
Мозам и уште милион слики да ти дадам,оној што вистински те сака не прашува за цената,битно е само да тија види насмевката на лицето, осамена-срна ама изгледа ти се уште не си наишла на некој таков
Пишува дека не прашува за цената (тоа знаЧи дека нее битна) битна е среката.Ако следите Што сум пиШувала од поЧеток ке знаете за Што зборувам.позз и се најубаво феминки
Бидејки очекувам дека наскоро ке добијам веренички прстен на дечкоми само му реков да не биде сваровски , бидејки несакам да го вадам од рака сакам секогаш да го носам а сваровските се понежни од златото , ке треба нон стоп да го вадам кога ке работам со вода и само тоа му реков. А друго не ми е битно каков и да е секаков ке ми се допадне , кога знам дека тој ми го избррал секако дека ке го сакам и ке ми се допадне `