Јас на лева го носам @Kikiccc .. АМААА да треба пак да купувам, од Буши никогаш нема да купам. Ужас е. А најскап беше грамот од сите златари..ама само таму имаше модел што ми фати око, али квалитетот им е нула. Сега за бурми се мислиме, ама пошо имаме време до следна година може и до Турција да тркнеме по бурми. Веќе не верувам дека ќе купам некакво злато по овие "познативе" златари @ЕденЧлен вечно да сте среќни и заљубени @Tinkerbell11 баш е убав, не знам дали е "тазе" ако е, честитки
Фала ти, не е тазе. Веќе 2 ипол години го имам ама не го носам. Бидејќи е многу нежен а и со него не се мие садови. Дури сакам и да го продадам ама се се предомислувам.
Дали некоја има накит од златара Пепи од Куманово? Каков им е квалитетот на вереничките прстени? И јас сама си одбрав прстен, на инста ги следам ама не сум во можност лично да одам и да разгледам прстени ниту во куманово ниту во чаршија. Високо ризична бременост и си лежам.. а прстенчето што ми се свиѓа е ова
Предлог златари во Прилеп со поголем избор на веренички прстени ? Доколку имате веќе некоја искуство,како сте задоволни од квалитетот?
Имам слушнато дека на парен ден се запросува. Колку е ова точно и дали има врска дека е празник или не?