Патем сертификатите им се лажни и дизајните не се од италијански дизајнери како што се фалат, туку златото им е од Турција како и на скоро сите златари во мк, а го препродаваат стопати поскапо. За жал, оваа златара функционира само на измами и добар маркетинг..
Што да кажам. Само златото и дијамантот да се ок дека ми е криво џа парите на вереникот. Да си земав сама нешто знам што ќе правев
Безобразни се општо златарите. Едо мислам беше во чаршија ми продадоа лепено ланче ,ни на крај памет не ми било да го отворам ланчето и прегледувам таму ама отсеа и така ќе мора... Квин ми продадоа криви бебешки обетчиња што не вределе ни 1000 за 4000 денари кога сватив дека се откопчува и затоа паѓа 1м после купување отидов за рекламација прво се правеше се е ок ,кога сфати дека нема да си одам додека не ги смени ајде дај и ама скроз исти барај и нормално пак имаше проблем ,решив јас ќе ги продадам на др место ,таму ми кажаа дека нема ни грам ама беше поминато повеќе време и баталив. Од Куманово не се сеќавам како се викаше една бурмите скроз сменија лик ,,белото злато " исчезна.