Веренички прстен

Дискусија во 'Свадба' започната од Filipina, 15 октомври 2010.

1. lala15

lala15 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2014
    Пораки:
    525
    Допаѓања:
    998
    Патем сертификатите им се лажни и дизајните не се од италијански дизајнери како што се фалат, туку златото им е од Турција како и на скоро сите златари во мк, а го препродаваат стопати поскапо. За жал, оваа златара функционира само на измами и добар маркетинг..

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. СакамКутре

СакамКутре Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2016
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    31
    Што да кажам. Само златото и дијамантот да се ок дека ми е криво џа парите на вереникот. Да си земав сама нешто знам што ќе правев

3. Трагедијаупмм

Трагедијаупмм Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2023
    Пораки:
    2.043
    Допаѓања:
    4.250
    Безобразни се општо златарите.
    Едо мислам беше во чаршија ми продадоа лепено ланче ,ни на крај памет не ми било да го отворам ланчето и прегледувам таму ама отсеа и така ќе мора...
    Квин ми продадоа криви бебешки обетчиња што не вределе ни 1000 за 4000 денари кога сватив дека се откопчува и затоа паѓа 1м после купување отидов за рекламација прво се правеше се е ок ,кога сфати дека нема да си одам додека не ги смени ајде дај и ама скроз исти барај |( и нормално пак имаше проблем ,решив јас ќе ги продадам на др место ,таму ми кажаа дека нема ни грам ;( ама беше поминато повеќе време и баталив.
    Од Куманово не се сеќавам како се викаше една бурмите скроз сменија лик ,,белото злато " исчезна.

Последна измена: 26 септември 2026 во 18:54