јас би сакала сама да си го одберам прстенот. сепак јас сум таа што ќе го носи не сакам други да ми купуваат... дечко ми купил прстен за да ме побара ама се скаравме тогаш и го вратил и подобро што го вратил кога ми кажа му го реков истото подобро што си го вратил па и плус ми кажа дека мајка му и сестра му го бирале no way јас ќе си го бирам ... наскоро
да,зошто да не.....оноа родирано сребро има за евтини пари да купиш лудница веренички прстен. Стави го после до бело злато дали ќе се познае?
Мојот прстен е сребрен, т.е. родирано сребро со сваровски кристали. Цената му беше околу 50-60 евра ми се чини. Мене ми е преубав, едноставен нежен...
Јас си го имав најубавиот веренички прстен на цел свет, арно ама некој кретен кај мене на работа, на истото место каде што сите ги оставаме работите кога работиме нешто кое што може да ни го оштети златото, ми го украде... Не е никој од колегите, некој аутсајдер си гледал, си следел и си ги дрпнал. И тој, и уште еден... Е ај сега, која среќа!!!
Јас одамна посакував еден ваков и вереникот забележал дека ми е во срцето о ОП кога ме запроси ми го даде и прекрасен е...
Јас сакам да прашам дали може да се носи и друг прстен (ми го подари за 8 март) до тој со кој ме запроси? Иначе си го носам на лева рака на средниот прст, на домалиот ми е голем.
Јас имам ваков скоро ист веренички прстен, бурми ниту купивме, ниту носиме. Јас прстени не носев и не носам, ама вереничкиот си го носам со мерак. Прстенот го одбрал мм да биде едноставен за да го носам и вреден за да си го имам како накит бидејќи до тогаш не ни добивав скапи подароци, инаку е платина со дијамант, купен од Алтинбаш во Рамстор. Другиот накит и прстен што го добив од свеки, не сум го ставила сеуште.