Ах дефинитивно еден од овие би сакала да е ,односно еден од овие модели,но каков ќе биде сеуште не знам.Мојот иден вереник сака да ме изненади и се до моментот кога ќе ме запроси нема да знам каков ќе биде . Розевиот за мене,а плавиот за него Овај најмногу му се допаѓа,скромно нели
Сигурно ќе биде преубав Илипили, не за друго, туку затоа што ТОЈ го избрал специјално за тебе Ах тоа чувство преубаво
ilipili - подобро да биде изненадување, тоа секогаш е поинтересно од она што ти очекуваш да биде.Е сега во случај да ти се допаѓа нешто премногу, изнеси го момчето во град, пред неколку златари и само изразувај ги своите желби.....
утре одиме да си бирам прстен да да конечно ме побараааааа ( ама не и од моите ) чекаме да земиме прстен па да дојди да ме побара од дома така да утре одиме по прстен да си одберам да видам и за големина многу танки прсти имам не ми се верува уште јас си мислам дека не е сериозно Спојлер дежа ву ама ќе ви кажам утре за сигурно а прстенот сигурно ќе биде најубав
фала ти Сноу сите да си дочекате иначе си го одбрав денес. ќе ставам слика кога ќе го добијам мораше корекција заради моите мали прстина сите прстени почнувале од 10 а мојот ќе е 7 деновиве ќе ми го дадел дечко ми... сакал посебно да биди а не само еве ти прстен ама не ми кажува ништо. ќе пишам како ме побара
Ах секако дека јас нема да му кажам каков да биди прстенот,ова се онака само примери каков би сакала а каков ида биди мене ќе ми биди најубав на свет бидејќи ќе биди од него.Јас ни под разно не ми му наложувала каков да биде и не би го носела од продавница до продавница за да му кажувам каков сакам јас. Имајте си убави денови сите идни невести