I mojot e kako ovoj pogore samo sto namesto kamceto ima 7 mali dijamantcinja preubav mie i si go sakam najveke nasvet si go dobiv letoska me pobara na mojot rodenden posle 11 godini vrska i koj vika dolgite vrski ne uspevaat?? Se sakame poveke od koga i da bilo kako i prviot den da dade Gospod site sto se sakaat da si bidat cel zivot zaedno
XstrongerX Ти честитам. Мислам дека секоја девојка посакува ваков или сличен прстен на овој. Јас кога помислувам на веренички прстен помислувам баш на таков. Еве ги моите омилени, било кој од овие два би била среќна што поскоро да се најде и на мојот прст.
Јас неможам да најдам слика од тоа што го замислувам...нее ништо посебно. Сакам да има 7 камчиња, 1 поголем и по 3 мали од страната. Ете тоа ми е значајно другонешто посебно не.
^аииии лелеее тоа е тоа.... тоа се бара. Аааа сега сликава иде save as in my wedding planer и ќе си го чека моментот
И јас си го добив мојот, едноставен со едно цирконче, не е многу малечко да не се приметува, така се познава прилично, ко во круничка е ставен и ептен ми се свиѓа. Штом го добијам на прст го ставам овде да го видите За едно 2 недели Морам да кажам, кога нешто прво ќе ти остане во очи тоа купи го и ич не му се мисли, така беше со мене, од сите златарници 2-3 прстена ми останаа во очи и на крај првиот од нив си го добив. Да бидам искрена, очекував пониски цени, но тоа е што е, и покрај тоа што многу ми се свиѓа, мојот е и со пристојна цена
Со здравје да си го носиш(за две недели) и според мене не е убавината на нештото во големината или цената, убавината е тебе да ти се допадне и да го носиш со мераци....
Еве го мојот прстен на место, многу си го сакам и со тешки маки навечер се делам од него кога одам на спиење, се шалам, навистина многу си го сакам прстенчето. Круничката во која што е прстенчето е целата како чипкана со дупчиња и е многу елегантна, не е воопшто гломазна