yikes Баш ѝ тргна на Хувер со екранизациите. Што мислите, кои актери би биле главни улоги? Не можам да ја замислам Верити никако, никој не ми паѓа на памет.
Мислам дека ова би било еден од ретките моменти каде филмот има потенцијал да биде подобар од книгата. Не се сеќавам веќе детално на описите и поим немам кои актери би биле добри, ама, мислам дека можеби ќе испадне нешто од филмов, па ќе видиме.
Не знам леле, јас мислам дека ќе биде евтин. И за овој другиов што треба да излезе имам ист впечаток, дека ќе биде ко продуциран од Пешнфликс. Ама Верити ми беше интересна тогаш, па сигурно ќе го гледам кога ќе излезе. Можеби има шанси да е интересен, којзнае.
Јас само Rosamund Pike можам да ја замислам како Верити. Може дека улогата во Gone girl и беше малце таква, што знам. Иначе после драмата со It ends with us, како го шутнаа Џастин Балдони и си ја промаши скроз поентата на книгата со цветното промо на Блејк, за ниедна нејзина адаптација нема да платам да гледам. А претходно се чудев зашто ја кенселираа по светов .
Јас го имам филмот симнат и не можам да се натерам да го гледам заради Блејк лајвли колку е утната за улогата. Аман нека не екранизира... ни Верити нека не ја чепка.
Ја читав пред две години негде ама си ја освежив меморијата со предходните страни. Ми се допадна премногу, сакам повеќе вакви дела од Колин, крајот ме замисли дефинитивно кој беше во право, ја засакав Верити. Доколку се снима филм би можела да ја глуми биде Розамунд Пике или Ева Грин.
Ima najava deka ke ima film po knigata.I iskreno edvaj cekam da go gledam. Knigata mi bese dosta mornicava.Ne znaev sto e vistina i sto e laga iskreno.Site likovi mi bea pod znak prasalnik.