И верувам и не...не верувам во она дневен,месечен хороскоп,додека она за карактерот и слично па верувам
Па, ги поседувам скоро сите карактеристики кои ги имаат Рибите, и тоа сум во хороскоп. А понекогаш дневниот хороскоп навистина ми го погодуваат, особено овде на Фемина.
Верувам во карактеристиките на секој знак ,без да навлезам во детали и да ја барам суштината .Чудно е со хороскопот колку може да направи да се пронајдеме во тие 2-3 реченици
верувам само во основните карактеристики на хороскопот а на другите како на пример неделни, годишни и така натака
Верувам во тоа за карактеристиките, не за друго бидејќи стварно е погодено, не само мене, туку и на други. Иако е навистина чудно, според времето кога си се родил да ти се одреди карактерот, ама ете има нешто во тоа. А во предвидувањата не сум верувала и никогаш нема да верувам. Просто не верувам дека на мал милјон луѓе што се во исти знак ќе им се случи нешто исто. Еднаш мене ми пишуваше дека треба да ги поправам оценките, а јас никогаш не сум имала ниту четворка а не нешто за поправање.
тоа секојдневен месечен и годишен хороскоп нема врска. така си е измислено за поинтересно на лугето. Едно е само точно во врска со зодијакот- ошишани општите карактеристики на знаците. А тоа дека ти пишува во дневен хороскоп што понатаму е мижи митре толумби пагаат.
И јас исто така верувам само во оштите карактеристики кои ги дава хороскопот. Ама 85% точно се точни според мене. А ова дневен, неделен, месечен, годишен хороскоп е чиста глупост.
Не само што верувам,опседната сум со хороскоп Секојдневно го проучувам... Но,не од типот на дневен,неделен хороскоп,туку на животен,и општи карактеристики на хороскопските знаци,скоро се е точно! И многу ми има помогнато во освојување на припадници во одреден хороскопски знак
Читам редовно но што знам не верувам многу многу ..Да додадам сакав да прашам кај има по нет некаде да прочитам како може да се освои некој припадник на некој знак во хороскопот ?