има на googe доста,а и тука на фемина,побарај,има : ''Како со машко' ..за секој хороскопски знак имаш.
Се случува да се совпаднат карактерните особени на знакот, додека пак предвидување на настани според хороскопски знаци дефинитивно не верувам дека е можно, ги пишуваат вообичаените работи што се случуваат кај луѓето во секојдневниот живот и логички е дека некогаш нешто од тоа ќе упали.
Не верував. Се случувало некогаш да се поклопат некои работи но цело тоа го сметав за случајност. Ниту карактеристиките за хороскопскиот знак се тие, ни омилени бои, книги, сенешта и слично. Но, откако го прочитав овој хороскоп бев навистина изненадена. Скоро се што е напишано е точно, да се наежиш дури Неорганизирана им е страната, и треба многу пребарување да си го најдеш знакот, па дневен, месечен, годишен хороскоп и сето тоа, но откако ја најдов редовно ја читам http://stipka.com.mk/life/horoskop/29022-golem-godisen-horoskop-za-2016-godina
Мене ми е многу дмешно од типот некоја статија за хороскопски знак, најпаметниот од сите, најуспешниот, најдобриот..и ау споделувања..како да да ја сум тој, еве прочитајте се е точно хахахах