Sekoj razlicno mislenje ima jas veruvam mnogu poso sve mi pogodi i sega sum vo stranstvo taka da ... Orizovo mozoce
Уау, тешко било да ти погоди дека ќе идеш во странство? Македонија е ова, ало... Сите отидоа во странство...
Ti go kazav toa sto najveke mi ostavi vpecatok inace imam i tri bliznaci koi sto toj rece mozno e da imas bliznaci i taka natamu... Za drugite raboti
Утнал, немаш три близнаци, тројка имаш. 3 деца не може да се близнаци. Или сакаш да кажеш дека имаш 6 деца, т.е. три пара близнаци? МОЖНО е да имаш близнаци, уау, страшното погодување. Да ти рекол можно е да немаш пак ќе погодел, затоа што рекол можно - нели. Не мораше да почнеш со навредите и мозокот како гравче, ама сама си избра луѓето без аргументи обично веднаш почнуваат со навредите. Ме се ни тие криви, самоодбранбем механизам е тоа.
Jas mozam i na gravce da ti gledam na so ti lici tebe ova togas be i imam trojka da i mnogu si pametna
Правило на форумот е. Исто така правило е и да не ги навредуваш другите членови Одиш и оф топик... Значи заклучивме дека не ти погодил дека ќе имаш близнаци затоа што немаш близнаци, нели?
Зошто навреда, мислиш не можам на гравче да ти гледам? Еве, на пример гледам дека не ти било убаво, ме си била срњќср, ама сега си конечно среќна и си во странство. Имаш тројка, имаат 3 месеци. Две се еднојајчани, а третото е од друга јајце клетка. Ич не ти е лесно со три деца, и бременоста не ти била лесна, ама се ќе помине. Битно среќна да си. Погодив? Сѐ погодив, нели? Повеќе и од астрологот погодив. Тој ти рекол дека може ќе имаш близнаци, јас веднаш ти кажав дека имаш тројка.