мора да признаам дека хороскопот 90% од стварите ми ги гаѓа. Не мислам само на дневен или месечен хороскоп, него пример еве зборам со некое машко, ми се сфиѓа.Отварам хороскопски знак на нет, поврзаности 300 наоѓам дури и страв ме фаќа. Вчера гледав љубовна комбинација меѓу мојот знак и уште два знака (со кои сум имала емотивна повразност и иам минато на некој начин) и ги познавам добро ем знаците ем момците, и се зачудив прво колку ги пронајдов нив а и себе во статиите, второ колкава компатибилност се покажало во пракса дека има меѓу нас. Значи да, верувам.
Не не верувам, едноставно ништо во хороскопот нема логика. Добро, си читам од време на време ако ми излезе некоја статија на фејсбук, чисто од љубопитност или забава ама не мислам дека нешто од тоа од тоа е точно.
Нееее ! Поготово овој на фемина хороскопов секој месец само брачни запросувања и забременувања предвидуваат и секој месец само така
Не, ме чуди како луге веруваат во тоа, посебно женските. Во ист пакет се со религија. Значи се ќе напраат само да не сносат одговорност за работите што ги прават и им се случуваат во животот ..
Па шо знам... Не можам да речам ниту дека верувам - ниту дека не верувам. Златна средина. Ама баш добра идеја и поттик да си проверам што ќе ми каже за деновиве, па и за месецов. Па и за годинава, таман на почеток сме )))) Сеа че се расчитам.