Колку треба да му веруваме на хороскопот?! Веќе 5-6 дена Фемина мн ми го погодува хороскопот... Незнам што се случува...
Колку треба да му веруваме на хороскопот?! Порано многу верував ,сега веќе не се замарам со тоа. Овој феминскиов понекад знае да погоди,ама не си земам при срце.
Колку треба да му веруваме на хороскопот?! Дневниов хороскоп многу ретко ми погодува, но месечниот многу пати е точен за мене. A особено се точни карактеристикиве за мојов знак на Фемина.
Колку треба да му веруваме на хороскопот?! Некогаш погодува, а некогаш не. Зависи. Но општите карактеристики скоро 90% ми се точни. Така да делумно верувам на хороскопот.
Колку треба да му веруваме на хороскопот?! Порано повеќе верував и се замарав, но сега не толку. Онака ако некако пред мене испадне хороскоп читам, а за редовно не, само месечниот на фемина го читам, кој колку толку погодува.
Колку треба да му веруваме на хороскопот?! Па секако дека дневните хороскопи неможат да ви погодат. Се надевам и самите знаете дека хороскопот зависи од планетите, сонцето, месечината..... Тие неможат да се поместуваат толку брзо за да може да се направи дневниот хороскоп. Потребно е барем еден месец за да може да се се направи хороскоп (пр.месечен) кој ке ви погоди барем нешто! Затоа и неверувам во дневниот и неделниот а месечниот некогаш знае да ми погоди
па и верувам и не хаха важно го читам секој ден па сеа ке погодат некогаш , некогаш ептен ке го утнат
Не многу а и реткооо многу ретко читам хороскоп.Месечниот на фемина еве да го пофалам највеќе ми погодува
Го читам, ама не верувам во се. Карактеристиките ми се точни, ама оној секојдневниот, месечниот и годишниот хороскоп скоро никогаш не ми се погодуваат...
Не баш. ако се мисли на овие во весниците шо ги читаме. а на другите хороскопи направени само за една личност (како во индиските серии ) незнам. не сум пробала
Да,и тоа доста. Понекогаш им е чудно на луѓето,но по некое време се покажува точно. Сепак има некоја вистина,барем јас по мене си гледам за скорпиите. Верувам да.