Еднаш онака си седевме со другарка на кафе.. и само рече .. Лелеее види 16:16,нешо као демек.. да видам шо значи.. а јас цела ваква .. и и викам.. А што е уствари тоа цагер ..а тоа било поклопување на стрелките..Јас не верувам во цагери.. па затоа решив да ја отворам темава....верувате ли во цагери ??
Ептен верувам во цагер, дури и саатот си го стопирав на цагер 00 и 00, вечна љубов и такви шпански серии! и секако дека се шалам
Тоа се живи глупости или бабини деветини (како сакате така) кои тој што ги измслил сигурно му било досадно и немал попаметна работа.
Е драга dushka-07 јас на твои години, верував дека цагерот ми ја преткажува иднината , но после многу години трчање по тефтерот да видам што значи цагерот се уверив, а и порасна и сватив, дека тоа биле чисти глупости
Не верувам во цагери..(некогаш нешто може да се погоди случајно) ама мислам дека цагериве се измислени за занимација...Апсолутно не верувам во нив!
Не воопшто а ми се има случено повеќе пати во еден ден да се погоди цагер ама ништо не ми се случило па затоа и не верувам.
Не, но сепак онака се развеселувам кога ќе видам некој цагер. Ама не гледам што значат.. Спојлер Пред едно два месеци направив иста ваква тема, ама ми беше избришана, само ја малце претерав, стаив и кој цагер што значи..
Не, и не знам како некој се замарал да измислува значења за секој ден. Иначе имам другарка што си го бацува телефонот кога ќе начека цагер.