Понекогаш ќе фатам некој цагер и ќе ми се деси некоја слична ситуација, па као демек од цагерот било.. -_- Нема врска, не верувам, али го користам како занимација кога ми е досадно
Вакви работи настануваат од досада.Паметам како брачеда ми си измислуваше со други другарки такви работи кога беа кај неа на кафе .
Не дека верувам, ама секогаш го бацувам екранот од мобилниот кога има цагер, иако најчесто заборавам да замислам желба
Нее.. Но моите школски како и една моја школска која на сред час ке се развика Цагерррр.. Тоа се живи глупости ...
Не, ама често „фаќам“ таканаречени цагери. Гледам на она Glamstik што значат (демек нешто значат), сепак живи глупости измислени за занимација.
Не верувам во цагер а и зошто би .. но сепак кога и да фатам цагер секогаш проверувам што значење има. Некој што немал работа и ајде што ќе прави - ќе лаже деца .. тоа е тоа
ПА...хммм...во цагер не верувам,ама сепак има нешто што ми вели демек ејј ќе се случи нешто интересно. Ми се случи една ептен ЧУДНА СЛУЧКА ( не се работи за цагер,но е поврзано со саатот) ТОј што ми се допаѓа ми звонел во 00:31 да ме побара ( најверојатно испил малку поваќе па сакаше да се видиме) јас не бев илзезена и дур сабалјето го гледам мобилниот...и пази...му звонам-не крена и кога случајно да видам колку е саатот-12 :31... Можда има нешто..којзнае