Секој си има своја верзија. Некој верува во тие љубовните што се булшит (некако како за тешење ми делуваат ), друг верува дека некој мисли на него, трет ја кажува азбуката за да види кој го мисли, само јас сум изрод и си замислувам желба. А покрај тоа и се прекрстувам три пати и ако за време да прекрстувањето се смени минутата, демек нема да ми се исполни желбата. И не прашувајте од каде ми е, сама си го измислив. Си праам екскурзии на мозокот и јас. Инаку не верувам, ама интересно ми е. Спојлер П.С. не го знаев тоа за азбуката. Отсега и тоа ќе го праам. Како што сум тргнала, нема да ми стигне една минута.
Никогаш не ми било јасно ова со цагериве. Шо значи демек ако видам цагер? Или треба да имам онаква листа кај шо ги пишува сите и одма да извадам да проверам кога ќе го начекам?
Сега не верувам,ама во основно да,ми текнува имав цела тетратка ,за што значи секој цагер поединечно ,уф колку сме се залажувале со другарките..абе гревчиња
па кога ке видам цагер јавам се на тој што мислам и го прашам......срцко цагер е мислеш ли ме?и така зависи ако каже мислам те точен е цагерпт ако не не е