Не, никогаш ... Мислам дека е апсурден овој измислен и невалиден концепт дека совпаѓањето на цифрите на часот и минутите треба да означува некаков факт, настан или чувство, без разлика дали тоа би требало да настане во сегашноста или во иднина. Едноставно не гледам никаква поврзаност во тоа како ова вистински влијае на одредена не/веројатност на психички или физички околности. Настанувањето на одредени случки и развивањето на одредени емоции не функционира во овој свет на таков начин ... Меѓутоа, претпоставувам дека од психолошки аспект, ова верување се должи на познат ефект кој е сличен како кога одредена личност чита и верува во хороскоп и покрај тоа што овие "предвидувања" може да се однесуваат или всушност да бидат валидни за повеќе личности, но не и на поточниот поединец.
Сега случајно налетав на ова, и не ми се верува дека за секој час ( сите цагери ) од денот има различно толкување. Некој седнал и го мозгал тоа, бил креативен и си пишувал што прво му падне на памет. И ние сега да читаме и веруваме треба??
Порано верував и дури и ги имав во телефонот запишани. Сега не верувам воопшто. Ако некој ме мисли во моментот, ќе ми се јави
Според мене ако стварно поверуваш дека ќе ти се оствари некој цагер мислам дека е можно. Ама јас никогаш не сум им верувала доволно изгледа
Ејјјјј, ептен ...па троцифрен број да ти кажат,па собираш и според бројот гледаш на која буква кој те мисли ...(ова у основна )