хахаа... .го знаам цел на памет алии не баш верувам xD.... иначе порано цело средно ме научи дека го знаам цел и ако некој видеше цагер одма мене: -Што значи олку и олку? Спојлер • 00:00-Те сака • 01:01-Мисли на тебе • 02:02-Му недостигаш • 03:03-Има друга но теве те сака • 04:04-Мисли на друга • 05:05-Не може без тебе • 06:06-Сака да те прави љубоморна • 07:07-Сака да те бакне • 08:08-Сака да си со него • 09:09-Ти си негова • 10:10-Се плаши да ти признае дека те сака • 11:11-Те обожава • 12:12-Сака да те види • 13:13-1 min без тебе цела вечност • 14:14-Љубоморен е • 15:15-Не секој му зборува за тебе • 16:16-Сака да е со тебе • 17:17-Те сака но мисли на друга • 18:18-Планира да бидете заедно • 19:19-Тајно те следи • 20:20-Копнее по тебе • 21:21-Се би направил за тебе • 22:22-Те сака само за него • 23:23-Сака и бакнува некоја друга ако некој сака да го има xD
Не верувам и многу ме нервираат статусите на facebook од типот 14:14 и одолу 897453 коментари од типот те мисли, те сака, сака да се фатите
Уф, добро е! Сум го поминала сега е 23:26. Од сега.. кога ќе видам дека е 11 саат, не гледам во саат. И јас порано имав еден.. негативен 22:22- се мува со др. и тогаш не гледав во саат.
епа ја да ви кажувам се радувам уште ко ке видам цагер, а дали верувам...па нз ни јас ваљда не!! иначе јас што ги имав цагерите не се исти со овие, ако ги најдам ке напишам и моите
Не само цагери, и кивалник си имавме на времето и проверувавме што значи ако кивнеш во одредено време Си имавме ливчиња - едното со наслов ЦАГЕР, другото со наслов Кивалник, и си ги носевме секаде со нас И така... тоа кога бевме мали Сега се сетив - кога ќе видеше цагер мораше во секундата кога ќе се спојат трите стрелки да го бациш сатот и да речиш - ЦАГЕР ... А што значи зборов цагер? Од што е изведен?
Во никој случај. Според мене тоа се чисти измислици, но секогаш кога ќе забележам да се поклопуваат проверувам што значи од чиста љубопитност и досада, не дека навистина верувам дека е точно.
Хахах не, ама некогаш ми се погодило да ми се отстварат.. Не дека е вистина, случајно било ама сепак.