Хаха..паа..шо знам..некогаш кога ќе видам цагер проверувам оти иам запишано на лифчето..да имало ситуации во кои се остваре тоа..Ја како и секогаш лева сум од сите и ВЕРУВАМ
со друштво занимација ни беше едно време да измислуваме нешто во стилот: ќе ти дојдее, згодниот тип од тоа кафуле ќе те види кај што паѓаашш .. итн итн ехх летната досада се прави
НЕ верувам!!!! Ама сакате верувајте сакате не веке ми здосади во последно време секој ден работам нешто и оп да видам сат колку е 17:17...ми се смачи!
Мислам веќе е јасно. Повеќето не веруваме. Беше интересно на времето, кога бевме деца и ќе се покакаш во гаќи си фатил цагер. Леле, леле што ќе се случи следно? Сега го гледам како чиста глупост и многу ми се нејасни луѓе кои на постари години се возбудуваат и навистина се убедени во вистинитоста на цагерите. Уште една детска глупост. На моменти и ми паѓа смешно. Се едни исти луѓе на фејсбук објавуваат цагер. Има една што на другар му пишува порака на секој цагер: Ееееј цагер, 12:12. Што прават? Аларм ли навиваат?
http://www.demotivacija.mk/newest/all/c ... 10780.html За верување - не верувам, мислам апсурдно е тоа Ама знам од време на време да "проверам" што значи, мада и тоа ептен ретко, само ако ми е мноооогу досадно
Како не верувам, верувам со цело срце и душа, јас верувам во цагери, дури и во оние на дигитален часовник, си имам ливче со секој што значи, и за тие од дигитален и за оние од аналоген, зошто ги фаќам и на оној саат на рака што го носам и на мобилката. И кај и да одам ливчето сегде со мене го носам, морам да знам што ме чека следно.
Ми се имаат десено многу убави работи баш во цагер време,но сепак не верувам дека има нешто во тоа, некоја виша сила!
Κaко бе да не верувам? Па после да се изненадам кога ќе ме бакне? Кога ќе ме засака неговиот најдобар пријател? Кога ќе го видам? А? А? Глупости во боја, искрено, поголема глупост од ова, скоро па и нема. И ми е многу смешна оваа појава, па особено на фејсбук кога ќе почнат да редат статуси 12:12, 13:13 и тако даље, ле лееее.
E kако не верувам, сите часовници ми прават цагер А бе и дигиталниве дури, сите ми докажале оти можат да прават цагер