Ова глупости живи се, уште од основно кога бев децата од класот измислуваа и запишуваа на лист и после ајде цагер ова значи тоа значи. Безбезна работа
Цагери се она кога се поклопуваат стрелките на часовникот, така? Па, јас сум сеуште дете и да, верувам дека ако го фатам 00:00, некој посебен ме мисли (или сонува).
Секако дека не верувам, порано во основно и средно ех колку се надевавме дека е точно ама сега знам дека се живи глупости
хех како да не , не верувам , сестрами нонстоп фаќа цагер ,као демек нешто е ,можеби ко ке икнам и ке помислам на некоја личност преиквам ,ама пак не верувам и во тоа,а мажот ми па несака пред 00 00 да си оде дома чека д а дојде 00 и 15 хаххаха смешки
Најн..најн!! НЕ верувам! глупости! ама има моменти коа си бројам на која буква некој ме мисли или сл! ама не верувам!! ако некој ме мислеше толку многу колку што фаќав цагери.. до сеа.. ЈАЈКС
Е не може во се што некој ќе измисли и ќе му дојде на памет да веруваме. И ние сме бре живи суштества. Не се противам против ,,другата,, наука, но она што е претерано,претерано е.
Секако дека верувам. од 00:00 до 12:00 се лоши цагери, а од 12:00 до 00:00 се добри цагери. Кога ќе начекате лош цагер мора да се свртите 10 пати околу маса спротивно од стрелката на часовникот, за да не ве мрази симатијата. А ако видите добар цагер тогаш супер.