Никогаш не сум гледала на цагер, едвај гледам у часовник а камоли да запазувам цагер нити знам што значат, часовник употребувам кога сум во брзање и треба да одам на важно место, постојано го имам на рака, а се случува во денот и да не го погледнам.
00:00 Јесс ќе се фатат со симпатијата сите што напишале статус. Нека си веруваат бе. Еден мој ФБ-френд си имаше напишано на статус: 15:28....па ме потековте веќе :/
Имам цагери и ми служат за забава, иначе не верувам (неколку пати ми се има погодено, али...). Хахахах и сеа додека пишувам фатив 00:00 и значело дека ќе ми се исполни желбата (да видиш, да не веруваш ) Ако сака некој ќе му ги пратам ( секој ден посебни цагери има ) Поздрав
Интересна работа ... кога ќе се заредат цагери неколку дена 2,3 ... 5, значи често ги потрефувам ... знам дека една личност секогаш буквално се појавува да ме потсети дека е жива. И се појавува. Верување или не не е важно, мене ова ми се случува редовно.
Интересно ми е да гледам што значат демек верувам..Но и повејќе од јасно ми е дека тоа ништо не е чиста лага
Хаха не верувам ама прегеска ми се случи нешто чудно , на школо го фатив 09:09 и тоа е ќе ти се јави, и сега некој со непознат ми заѕвона абе ја од смеење неможам да се соземам
немам друга работа ќе барам да видам шо значело 23:23 а знам едно момиче цел тефтер има испишано со различни гатања, цагери, и такви ми ти глупости ахаххахаха .. и секоаш го носи по неа