Постојат за да ни биди поинтересно. Особено кога сме вљубени Зашто кога срцето собира докази доволно му е и на расипан часовник да види поклопени сказaлки.
Не верувам и никогаш нема. Па оние од гламстик направиле и посебен цагер за секој ден,различно за понеделник,вторник..
СЕКАКОООО ДЕКААА.. НЕ!! Само знам дека кога ќе фатиш цагер те мисли некој ии вистина.. па познаваш милион луѓе сигурно некој те спомнал во тој момент xD
Цагер е само едно обично поклопување на часот и минутите,кога мислиш дека тој што го мислиш те мисли,ама уствари ти го мислиш тој што мислиш дека те мисли. Секако дека не верувам бре
ne veruvam,ama mi e interseno na gledam sto znaci koga kje fatam.....no mi se slucilo da mi ostvari toa sto go pisuvalo
нее сите у школо се притресуваат кога ќе видат цагер -ааааа цагеррр брзо кажи што значи- *ма немој да ме је*еш бе
паа не..ама сакам да видам..хахаха и ее сега фатив 21:21 додека одговарав...ај да си продолжам со одговарањето ...ама сакам да видам што значи тоа кога ќе фатам..па си се радувам демек ме сакал, сум му недостасувала....