Се извинувам, можеби малку сум надвор од темата, но сакам да прашам на колку време излегуваат списанијата Убавина и здравје и Uniqe и колку пари се ?
За Uniqe незнам, ама за Увабина и здрвавје да. Излегува секој 3 во месецот(нека ме поправи некој, ако сум грешка) и е 60 ден.
Секој месец купувам Bravo! Во него има интересни содржини и навистина ми се свиѓа! ! А на секои 3 месеци излегува и Bravo само со постери, тоа е нај нај!
не најдов по соодветна тема , за да го постирам овој „прекрасен“ наслов од весникот Нова Македонија ...обрнете вниманите на првиот дел од реченицата,до втората запирка, оди па разбери...
Купувам редовно секој месец ,,Убавина и здравје''искрено последните два три броја ме разочараа повеке слики отколку убави текстови.Лично ништо не ме заинтересира.
уште еден граматички чуден наслов овој пат утрински ...цитирам http://www.utrinski.mk/?ItemID=84DEB9C4 ... 8CFB175525
Може оф-топик ќе бидам, ама да си прашам. Мајка ми беше во Скопје и и кажав Грација да ми купи и после ја прашувам каде ми е Грацијата и ми вика и кажале дека не се издава повеќе. Зошто не издаваат, знае некој?
Здраво, сакам да прашам дали некој знае каде можам да најдам да купам примерок од модното списание NYLON во Македонија? Знае ли некој дали и каде го продаваат во Македонија? Мене ми треба да гоо купам ноемврискиот број кога ќе испадне.
Редовно читам Лице в лице. Квалитетно списание, посветен тим и хумана причина зад него. Дргите ги читам онлајн, иако во последно врмее главно Капитал, за друго немам ми време ни желба.