ветувам дека за 3 месеци ќе ги симнам овие 15-18 крг што ми се вишок и дека ќе вежбам и дека ќе ме собере во омилениот фустан во кој на сопругот најмногу му се допаѓам (а стои како потсетник на мојата фугура од пред бременоста) ааа и ветувам дека нема да се откажам од ветеново
1.Од понеделник го сфакам животот за озбилно и го згревам столчето 2. Ќе си легнувам порано за да бидам свежа и наспана за следното утро. 3. Ќе престанам да јадам по многу и ке почнам да вежбам редовно.
Ветувам дека од сега па натаму ќе: 1. бидам подобра личност 2. попозитивна 3. посреќна 4. помалку ќе очекувам од другите и од себе си,поточно ништо нема да очекувам и така нема да се разочарувам логика :geek: И да...... 5. ќе ослабнам 4 кила месецов А божем и ќе учев повеќе,ама тоа е знак прашалник
ветувам дека од сега па натаму нема да верувам на некои личности... ии дека ќе бидам малку повеќе позитвина
Ветувам дека ќе бидам поодговорна и поорганизирана и дека нема да ги оставам работите за утре. Чесен збор дека до јануари ќе исчистам се. п.с. Ветувам дека ќе си го почитувам зборот почесто
Ветувам дека на сите што ми згршиле во животот и што ме повредиле во најскоро време, ДУПЛО ЌЕ ИМ ВРАТАМ И ЌЕ ПОМИНАТ НИЗ ТОА ЈАС ШТО МИНАВ.....
.. ќе почнам да учам. .. ќе одам редовно на пилатес. .. повеќе ќе се социјализирам. Се ова од понеделник нели
..ќе престанам да ги анализирам толку многу нештата.. и на оние работи кои ме праат тажна, ке им отворам врата да си заминат..конечно!!
Ветувам дека ќе се променам како личност. Нема повеќе да бидам толку срамежлива, повлечена. Морам да се променам. МОРАМ!!!!!!!!!
Ветувам дека ќе направам апсолутно се што е во моја можност да ги усреќам тие што најмногу ги сакам. Мајка ми, татко ми и дечко ми.
Ветувам дека наредниов семестар ќе учам повеќе, овај некако го поминав лесно. Ако може ќе се потрудам да го земам исто на колоквиуми за летото да сум слободна
Дека ќе учам и ќе го положам проклетиот испит! :geek: На некои луѓе конечно ќе им покажам каде им е местото...
1. Ветувам дека ке се хранам како што треба, според списокот 2. Ветувам дека редовно ке ги правам вежбите 3. Ветувам дека оваа година ќе го загреам столчето макар и газето изгорело 4. Ветувам дека веќе нема да му викам на брат ми туку ќе избројам до три и ќе се смирам И да не ветувам веќе зашто некако премногу ми се гледа и ова што до сега го ветив..