Ветувам дека нема да му пишам повеќе. Дека ќе пробам да го заборавам Дека ќе седнам и ќе научам да положам. Ветувам дека ќе пробам да сменам некои работи во мојот живот.. Ветувам дкеа ќе се подобрам.. Да,ветувам.
Ветувам дека денес коа ќе дојде комшиката со каталози од авон и орифлем ништо нема да си порачам претерав овај месец
Ветувам дека од кога ќе ми завршат испитиве и од кога ќе се вратам од Грција (многу јасно без две гира не мрдам преку граница за дома) ќе бидам на диета и ќе симнам уште 5 кила ! Јавно ветувам да не речам после може сум сонувала само пишано е сега, па срам да ми е ако не го исполнам ветувањево
Давам чесен пионерски збор дека од понеделник нема да се успивам, без разлика дали е (не)намерно и ќе присуствувам секогаш на првите два часа! Ќе ја учам секоја лекција по ред и ќе одвојувам минимум 1 ипол час од денот за домашни задачи.
Ветувам дека ќе учам повеќе во второво полугодине ама и ветувам дека ќе шетам повеќе тоа е сега што да се прави
Ветувам дека ќе пробам да ставам крај на некои работи Ветувам дека ќе почнам со активна спортска активност, сакам да си идефинирам мускулчиња и до пролетва да си ја пеам .........ОНА Е БОМБА ......дека ќе му дадам шанса на наредниот момак што ќе го запознаам, никогаш не се знае ......ветувам дека ќе почнам да се однесувам како нормален човек пред момци што ми се допаѓаат (обично се д’ткам хахаха)
Јас за оваа година ветив дека ќе ослабам многу, и така и ќе биде... Еве и официјално :ветувам дека во новата година ќе го исполнам ветеното дека ќе ослабам. P.S:почнав да исполнувам
Ветувам дека ќе продолжам да си учам како до сега! И помалку ќе се нервирам за глупости а повеќе ќе се радувам на ситниците што ми го прават денот совршен!
ветувам дека ќе одам само напред и напред ќе успеам во све што имам зацртано и нема да му дозволам на ниеден маж па ни на мојот досегашен дечко да има диминација над мене јас ќе бидам јас ветувам дека повеќе ќе пазам со лугето и нема да дозволам да бидам повредувана ветувам
здравје кога ке се вработам ке си купам Орбитрек и ке почнам да вежбам на него дека ке продолжам, со студиите онаму каде што застанав
ke oslabam,ke vezbam povekje i ke se nadograduvam povekje duhovno odkolku vizuelno zs pobitno e ona sto go imas vo glava otkolku na glava ama sepak kako sto rekov nema ni fizicki da se zapostavam ....KE OSLABAM!!! [mod-kirilica:3f2i3ojp][/mod-kirilica:3f2i3ojp]
...ќе посветам повеќе време на книгата, на луѓето што ми значат секој ден ќе наоѓам начин да им го покажам тоа, ќе станам подобра личност, слободното време паметно ќе го користам и искрено ветувам дека од денес ќе штедам!
.... дека ќе пробам да бидам посигурна во себе, ќе престанам да барам караници и проблеми онаму каде што ги нема, ќе престанам да правам испади и ќе бидам смирена и сталожена
Ветувам дека ќе почнам озбилно да учам, а не како до сега на мајтап Ветувам дека ќе ослабам барем 2-3 кила Ветувам дека нема да се нервирам за глупости Ветувам дека од сега во животот јас ќе си бидам на прво место, доста беше гледање за другите Ветувам дека кога ќе го видам него ќе бидам мртва ладнаа