ветувам дека ќе се запишам на правен факултет ако треба тоа последно нека биди што го правам во животот иако многу мислат дека сум луда што се запишувам на 2факултет и дека еден ден ќе биде судија од мене и човек на место ова ќе го исполнам за да му се оддолжам на таткоми ветув и се заколнав и за да си ја исполнам мојата животна желба кој сака нека се смее нека зборува нема да се откажам колку и да биде патот трнлив нема
Ветувам дека ќе пробам денес да јадам иако денот е веќе изминат, и ветувам дека ќе издржам да не го повратам верувам дека ќе се сконцентрирам на учењето и дека ќе ги положам колоквиумите ветувам дека нема да се нервирам заради него Ветувам дека првите 2 ќе ги исполнам со сигурност, за ова третово и не сум баш сигурна
Ветувам дека нема веќе да се замарам со моето скапано друштво и ќе си најдам ново Ветувам дека ќе си најдам дечко до крајот на годинава, а може и до јуни
Ветувам дека ќе се запишам на факултет на Психологија во Романија или Мексико (од ко ќе го довршам медицинскиов) и сите ако сакаат нека се смеат и нека викаат дека нема да го исполнам тоа но ќе го докажам спротивното и сите нека знаат дека никој неможе да ја смени мојата ОДЛУКА !
Ветувам дека нема веќе да се нервирам за ситници и со тоа да ги нериврам другите луѓе околу мене. Ветувам дека ќе намалам со сомнежите кон дечко ми, бидејќи со ништо не покажал дека треба да се сомневам во него.