Ветувам дека ќе дадам се од себе да ги стопам килата што ги начукав за празнициве. и во април да бидам прекрасна и згодна деверуша.
Ветувам дека од утре сум нова личност, ветувам дека нема да ги повторувам истите грешки, ветувам дека ќе се ценам повеке
Ветувам дека од утре сум нова личност, ветувам дека нема да ги повторувам истите грешки,ветувам дека почесто ке се насмевнувам и повторно ќе бидам среќна...
лелеее само колку пати сум кажала дека од утре фетувам да...............и пак исто.. често си ветувам дека нема да се грижам за никој што и како прави,дека нема д се нервирам за работите околу нас,ама ете не сум успеала да го одржам ветувајнето
Ветувам декааа .. од септември ќе учам повеќе! Секоја година тоа си го ветувам .. и никако да се реализира Ааа и дека нема да седам на фб повеќе од 1h во цел ден!
Ветувам дека повеќе нема да се нервирам за небитни работи,дека ќе се сакам себе си повеќе и дека ќе бидам поискрена кон себе и кон другите
Ветувам дека после одмор ќе ги оставам цигарите и ќе се уозбилам и ќе фатам да учам повеќе за на факлутет
Џабе ќе ветувам сега, ќе се лажам сама себеси, кога знам дека утре пак ќе ги правам истите глупости! Ама едно морам да си ветам, сериозно ќе почнам да размислувам на таа тема. А откако ќе размислам, ќе се вратам на темава и ќе ветувам!
Дека нема да се нервирам за глупости, почесто ќе си ја чистам собата И ќе се обидам да качам некое килце