Ветувам дека од септември ке учам доволно за да ја исчистам целата година навреме. Ветувам дека ке почнам да вежбам редовно и да се хранам здраво за да намалам 10 кг. Ветувам дека ке бидам весела,среќна и позитивна личност секоја минута. За почеток е доволно
ветувам дека повеќе нема да се нервирам за небитни работи ветувам дека повеќе нема да се лутам без причина
Ветувам дека наскоро ќе почнам да вежбам и да јадам повеќе за да качам некое кило. Ветувам дека нема да верувам на никој,се додека не ми докаже дека треба да му верувам. Ветувам дека нема да се нервирам за небитни луѓе,дека повеќе ќе се сакам и ценам самата себе и нема да дозволам некој да ме излаже. Ветувам дека ќе сум позитивна,насмеана и секогаш добро расположена
Ветувам дека од септември ке учам повеќе. Ветувам дека одсега натаму ќе спортувам редовно. Ветувам дека нема да се нервирам за некои незрели личности. Ветувам дека одсега натаму нема да жалам за некои личности!
Ветувам дека повеќе ќе те почитувам Ветувам дека нема да те тормозам Ветувам дека ќе го исполнам ветеното..
Ветувам дека од септември ќе почнам да учам. Ветувам дека до 31 август ке ослабнан 5 кг а можеби и повеќе.
Ветувам дека никогаш нема да ги разочарам моите родители,ќе станам она за кое сонувам и тие го поддржуваат мојот сон,никогаш нема да ве посрамотам.
во момент кога се чувствувам лошо ќе си ветам милион работи,дека поќе нема да праам ова или она,и тоа ми дава сила да се чувствувам онака победнички неколку дена или саати зависи за шо станува збор...ама...ее тоа ама.....заборавам на ветувањето,и пак продолжвам по старо...будала сум,ама од оваа кожа нема надвор...скроена...мејд ин мацедониа....
Ветувам дека појќе нема да се замислувам дека сум Себастиан и нема да мафтам со косата дури си пеам под туш. Пак се` напрајв жива вода. Аа, да. Ветувам дека ќе учам сега од септември. Самоо, ќе видиме до кога.
Ветувам дека ке бидам по организирана. Ветувам дека повеќе нема да битам тоолкава мрза. Ветувам дека оваа учебна година повеќе ке учам. Ветувам дека ке бидам на диета, ке вежбам се додека не симнам едно десетина килаца. Ветувам, ама дали ке исполнам се...? Малку потешко.