Вечер ќе си седам дома...Откако ќе заврши Лисјата, ќе гледам некое филмче и ќе заспијам.Никаде не одам.Никој не сакам да видам.Сите ме нервираат
доме слатки доме... па најубаво ми е дома беее, па шо... ке си седам, ке си глеам некој филм, а можеби температурата и ке опадне
Откако го приклучи дечкоми HBO на МaxTV, а воедно и дождовиве никако да престанат, стандардно секој викенд се убиваме од гледање филмови. Ама најчесто јас ќе заспијам многу брзо, а тој сам ќе си го догледа филмот, па може и друг да си пушти, и ме буди на крај за да ме однесе дома. "Ептен сум му од корист" Па така и вечер, се надевам нема брзо да заспијам
Вечер отам кај братучедите на спиење... Ќе се утепаме од филмчиња глеање!! *Моооре, од кога раскинав со `дотичниот`, само Чпартам некаде, никако дома да се приберам
Вечер се цртам пред даската за пеглање, ќе си се дружиме, абе лудница ќе биде, музика - пуштена. Даската наместена. Пеглање во ритам, абе убавини
Вечерва дома ќе си уживкам на интернет, или ќе гледам некое филмче Ионака не сум способна за излегување, болна
Промена на план : другарка ми дојде кај мене, пошто jac имам 129304 страни за куцањe,( што треба да ги завршам до утре)КАО да ми помогне ќе ми диктирала...Оф мори маајко, јас уште сум со мозокот во Рамстор... Назад на темата; Ќе квичам на компјутеров до утринските часови, ќе се дружам со другарка ми и нескафето, со цигариња сме при крај веројатно ќе одиме до трафика *што не е баш најактуелно доживување Пс: Ќе ве будам утринава со ваква фаца===>