Вечерва ќе останам дома во друштво на книга...........Студентски маки големи, нека ми е со лесно полагањето утре
Вечер одам на масата во кујната, но не за да јадам. Тоа е единствената просторија во станов која ми дозволува самотија во ноќните часови кои ќе ги искористам за учење до сабајле.
До купатило за да се истуширам....И освежено и намлечено ќе рипнам во кревет кај дечко ми да направиме џумбус низ чаршавите
Вечер одам кај дечко ми, тој ќе гледа Долина на волците а јас ќе решавам задачи :geek: .....а после тоа
Кај најдобрата другарка на роденденска забава.Ќе пропуштам тренинг пред утакмица, но све за љубав Знам дека ќе и значи што ќе бидам таму, заслужува да откажам се и да славам со неа бидејќи секогаш е тука за мене.Ќе биде добра журка
Вечер одам во Франш,а потоа во Нама.Малку да пинам и да се забавувам.Ке се дружиме со братучедите оваа вечер-онака фамилијарно.
Часот е 22:24...а јас сеуште не знам кај ќе одам вечер? Мислам дека почнав да се нервирам,дечко ми 2 саати се договара а станува збор за обичено викенд излегување!
не е темава каде бев, ама ке искоментирам тука (ме мрзи да ја барам другата) Хард Рок е катастрофа невидена. Од музика до луѓе што тамо искачаат.
На забава со другарките да се поднапиеме малку да се изнаденсаме А потоа пижама парти и тепање со перници спиење тек сутра ако не на пладне