tonight for the very first time ќе излезам со сестра ми ауут! Знам дека ќе биде весело ) (п.с. Со сестра ми сум 8 години разлика, па дојде моментот сестрите да излезат заедно (јас демек пораснав, а таа е сеуште тинејџерка хихи))
Вечер одам на вотка парти , ама со другарки Ама пак не ми се пушта ни дечко ми сам , ама ајде, еднаш во месец дозволено е
Не знам каде да одам. Од една страна и ветив на братучедка ми дека ќе искочам со неа, од друга страна и ветив на другарка која е под казна дека ќе и правам друштво додека е дома сама, и од трета страна ме вика дечкото... На крај ќе си останам дома!!
Во кафана со друштвото. Да почастам за роденденот и да си поминам најубаво. Kafana je moja sudbina, Ona me je sebi uzela. Kafana je moja istina, Zeljo jedina. Па среќна сум бе..
Сите средношколци и 7-8 одделенки/одделенци се таму. И се сликаат со испрчени усни...лилааа. Убаво да си поминеш Секси, знам дека не си како тие што идат само за да бидат видени, и сликнати, of course, мислам...хелооооу. Јас само што се вратив од тренинг, мртва уморна сум, а и врнежливо е, никаде не ми се оди по ова време...може до кај некоја другарка на трач-кафе муабети, подалеку, I don't think so...