Вечер одам на женска пијанка кај другарка ми! Ќе се збереме 5 жени и ќе си пиеме, јадеме и ломотиме цела вечер! Сигурна сум дека ќе се отворат интелектуални муабети, кои после исцрпна дискусја ќе се завршат со: „А, бе ајде батали тоа, него дај да излагаме вечер“ (иако сме договорени да правиме Лејдис најт само за по дома). Е, тек излагањето ќе биде прав настан! Женишта мои будали, многу си ги сакам!
ахх Ми пропаднаја плановите за вечерва многу сум ангри кога не ми идат работите од рака а баш планирав да си се изнаденсам вечерва и да се поднапијам да го пуштам умот на пасење да си поминам лудо ама ништо од тоа ајде после дождот сонце изгрева незнам утре што ме чека би позитив дури и кога се околу тебе е негатив
...у кревет облечена во моите најмеки пижамчиња на свет.Другачка ми ја исчекувам да дојде и да се фрлиме на муабетење,цврцкање кафенце и полнење пепељара. Кога ќе си ги обавиме обврските во безвезална кафе-муабет сеанса,ќе си се кутнеме по ќебе спремни за утринскиот аларм. Тешко е и во сабота кога се има обавези
На свадба мразам коа ми прават вака..нит знам што ќе облечам, нит иам време за фризер, ништоооооооооооо, а што е најтрагично незнам кај кого одам...го знам само другфар ми, и братот на тој што се жени, и ако има уште некој таму што не треба ќе се отрујам..................
не одам никаде ќе си седам на фемина и ќе си гледам преживеан , а ако одев дома ќе си дојдев цела наврнета