ммммм пицатаааааааа...... ако е тоа сп што мислам Јас одам кај либето да му помагам нешо со работата....
Оди кај што патот те води! И разумот, поматен со неколку маргарити Убав провод на секоја една феминка која мисли дека малку полудела и излегла од колосек неделава, а оваа магична ноќ е шанса да направи баланс во пореметениот универзум.
Среќичка, одиш на најубавото место во градот. Ќе ти кажев да свирнеш под една тераса Си ги наметнав моите домаќински гаќи, моите слатки пиџами, си се исфрцкав низ кујна, подготвив кока колата и спремна да го доизлечам мамурниов ми изглед пуштам некој филм. Сеуште не знам кој ама нешто ќе се најде. Денес се дружам со тишината и со свеќиве. Ете така
Пирамидка па ние сме биле комшивки Да најубаво место во градов, им го обожавам пиците и тестенините, ама за жал се преправи планот па нема да одам вечер. Ќе ти поминам на кафе ако си дома. Се извинувам за офф топик.
Никаде, останувам дома! Сама, но нема да дозволам да ме нападне депресијата! Не не.. Музиче и уживам http://www.youtube.com/watch?v=sk212GaPz1E Целу ноч и цели дан опусти тело нек ритам га вози, немој да се нервираш пусти проблеме нек џаво ги носи..