Вечер одам....вечер одамм во кревет со еден куп книги во раце. Не дека многу ги сакам туку полагам за една недела ни помалку ни повеќе 6 предмети- секој ден по еден
Вечер одам рано во мојот топол и сакан кревет и конечно после седум дена не преспиени да се изнаспијам
Лејдис најт Нестрплива сум да ги видам другарките, да помуабетиме на ,,нашите,, теми, да се научам некој нов трач, да испијам чаша-две повеќе! Излегувам со другарките и знам дека ќе си поминам суперскоо!
Петоков ќе ми зазори рано раничко. Мохитото ме чека во 4 во Плеј, на афтер-ворк парти, а вечер... веројатно чаршија. Менада или Џез..да си најдам нов коктел, пошто толку беа моите хаус мартинис во Филипис, ми го затворија. Морам да си најдам супститут...where the shoe fits…and gets me drunk
Вечер си одам домаааа конечно после 100 години... ЧАО СКОПЈЕ јас одам да одморам и да ги наполнам батериите. И секако вечер ќе излеземе со друшкиве ( се надевам )
СДК иако утре сум на школо од 7 часот,"вечер" е петок и не планирам да го седам дома! Ќе си одам фино лепо на вмровскана журка за млади,после тоа во дискотека и најубаво ќе си поминам!