на роденден кај драг пријател иако беше вечерва испланирана за дружба јас и книгата, сепак како многу пати претходно, го откажувам тоа и се префрлам на нешто позабавно
Вечер одам абе имево е као забава , собиранка или што ти ја знам ... Ама знам што ќе биде . Јас сум со мисија за другите не знам и не ме занима одам да ги пукнам душманките , има да сменат неколку бои на крај пак се добива добро позната зелена еве ваква фацка ќе имаат после а пред мене познато нели ? Не не сум ваков серџија ама што да праам бре а не сакав жими се
Вечер одам на кафенце кај дечко ми,да си поседам малку “свекрва ми“ ме барала да си помуабетиме Срцка е
Во кревет. Ама не сама Спојлер Со книгата. Јас и таа под топла покривка, ах каква петочна романтика. Ќе си се дружиме цела ноќ, никако да се заситиме една од друга. Па ќе си пиеме чајче и ќе си се грееме една со друга. Многу љубов има тука.
Вечерва, како и претходните ќе останам дома. Веќе се запустев. Ни бел ден, па ни ноќта ја гледам. Е утре ќе биде дан за метак. Ајт.