Eх, вечерва требаше да одам или во Ванила или во 69ка (мада не по моја желба) арно ама, како што секогаш ми се случува пред да треба да одам негде, јас фино лепо си се разболев и сега ќе си седам домче и ќе си пијам чајчиња дремејќи си пред компјутер. Тоа е, можеби следниот петок.. ако ја преживеам родителската.
Пак домче јас Планирам да си читкам книга,и чај да си сварам сега Абе тешка мрза сум станала бреј.. Ме мрзи да се движам!! Алоо, што ти е мури?!
Jaс денес никаде не отидов!! убаво ми е домче! малку досадно и ми се искриви све живо на мене од компјутеров.. ама тоа е ..
леле недела времево поспоро неможе да поминува!!!! сакам да дојде утре и у школо да идам и да си идам на кафе да си праам пријатни кафе муабети. викендов сите беа нешто натака навака и ич не мрднав досадно ми стана, а и болна сум
Недела, кај да идам ? Домче под кебенце, си седам на фемина, глеам тв, си чекам топло чоколадо мх мх мх
Во кревет сега моментално! Доста е од денов и онака беше досаден,тмурен,безначаен...впрочем како и секоја недела.