Некаде на мирно, како би средувала љубовни впечатоци со најдобриот ми другар. Слична прикаска делиме, и да ми го поживее животот, со него можам сите табуа да ги дискутирам. Сме се изнасмеале на куп рими вчера преку смс, заслужуваме во живо една трач женско - машка партија! Кој прв зуцне, тој раскажува се’ од почеток до крај
Сите што пред 10 години сме играле жмурка на стубчето кај мене у улица, вечер идеме во кафана, па во диско... Маалска собиранка :up:
Во кафана со школските, не сум ги видела ептен одамна. Посебно таа која ми беше најдобра другарка едно време.
Од кога само немам петочки излезено Ете денес дојде и тој Петок за промена и вечерна пијачка со грлфрендс ин д сити
Вечер во Морнар че бидат Tyzee & Skipi ?? Иначе јас вечерва одам Битола да се прошетам со братучедка ми и дечкото се разбира
Обично во 5 до 12 се одлучува, што многу ме нервира. Ништо чудно вечерва да ја поминам во домашна атмосфера, или некаде на кафе, опуштено.
ВеЧер сите кој на каде , слават Предновогодишни прослави ЈАС дома .... па што ако и така не сум многу многу за искаЧања