Честопати имам прочитано дека Меган Фокс има најубави и најдобро обликувани веѓи Како вам ви се допаѓаат нејзините веѓи ???? Мене лично ми се допаѓаат и многу ми се допаѓа самата форма па доколку некој има како нејзините мислам таа форма би сакала да знам каде ги обликувала со што и како ги одржува Eве ги нејзините
Ај јас ќе направам тема Устата на Парис Хилтон. Убави и‘ се веѓите,ама лицето и‘ е крш. А и темата е глупава.
Хахха значи една тема колку може да ме насмее, иако не ми е до смеење. Веѓите на Меган Фокс сори за оф топикот.
А на оваа тема ќе збориме и да двете или само лева/десна? јас велам само една да биде, па друга тема за другата, вака ќе дојде до недоразбирања, премногу е опширна темава и ќе се збуниме кој за што збори
Луѓе, сакам да отворам тема ЛЕВОТО СТАПАЛО НА ПАРИС ХИЛТОН. Слушнав и‘ било поголемо од десното, па... ајде, сите што сметате дека треба да ја отворам темата, кликајте лајк4е. мња кисс
Мене ми влезе вода во увото, незнам како да го извадам а слушнав Ким Кардашијан го вадела со посебни памукчиња. Ајде да не отварам тема кажете ми дали има некој, какви се тие памукчиња и кај да ги најдам. Не е важна цената. Поздрав4о муааааа