Реакција на епилогот на серијава... Спојлер Кала, после сцената истото го помислив и истото мислев да го пишам... побогу мораше ли да се разнесе со бомбата? И сеа се жртвуваше за да го спаси цел град за да го презираат овие клинциве што на крај испадна дека превзеле контрола, а на лудаков Пилчер статуа на сред градот како визионер и спасител... Глупости у боја, не ми се верува како успеаја вака да ја упропастат приказната. „If those sadistic, sneering kids wind up representing humankind, hey, at least the rest of us have been dead a couple of millennia and don’t need to worry about whether these children are our future. So goodbye, “Wayward Pines,” another series that started with mystery and promise and, ultimately, couldn’t see the forest for the trees.“
http://deadline.com/2015/12/m-night...newed-season-2-fox-new-showrunner-1201663497/ Втора сезона сепак ќе има следното лето.
Хахахаа да да можно е и тоа, никогаш не се знае, како што тргнаа ретко кога нов филм или серија ми се допаѓа ама за оваа држам стегнати палци!
Ја загледав и јас не знам како се нафатив.... ама ме заинтересира. Болничарката Пам ми е језива, тоа морам да кажам. Денес втората сезона, белки нема да бидат актерите пак како натерани да глумат
Абе интересна стана вторава сезона бе,сега петтата епизода планирам да ја гледам,така беше,петта поб ред е најновата?
ехаааа уште од 25 мај е почната прејака е втората бе...да ти кажам право гледај и ќе видиш вчера петта епизода ја гледав
Мене толку ми беше интересна на почетокот серијава, ептен ветуваше, на крај испадна нешто безвезе... Не знаев дека има втора сезона, сега прв пат прочитав во темава. Продожение е на настаните кај што застанаа или нешто се враќаат назад во минатото пред да го изградат Вејвард пајнс? Не знам дали да ја гледам вторава сезона
Да ја гледаш,иако и јас сеуште се обидувам да сфатам дали се навраќаат на моменти или не оти има сцени кои ме бунат,но сепак продолжувам да ја гледам...
@simonna.a Симонче, да ти кажам сеа стварно ме замисли да почнам да ја гледам... Видов и јас некни на фејсбук дека има втора сезона, ама и јас како Лелка поради крајот на првата сезона сум скептична дека ја доупропастиле скроз П.С. Ептен ме потсеќа серијава на @Valerin. И на деновите лани кога нè навлече сите на неа.