Мене ми се случи, да ми се појави еден тип на работа на кој му се познава пенисот преку облеката до толку што го приметив од далечина, а во моја близина бев избезумена, мислите и фантазиите сеуште ми се таму. Дали имате вакви ситуации и колку ве возбудува таква појава, дали можете да одолеете да не го набљудувате така скришно?
Познавам еден што ставал чорап таму, за да го долови тој „визуелен ефект“. Кога му се згазив од смеење, ми кажа дека знае и многу други што правеле така, демек ако можеле жените такви финти да прават, зошто не и мажите. Ама, според мене ова е глупост. Подобро е да има мали очекувања, па да биде пријатно изненадена, отколку обратно.
Добро, ти како нај-секс-он-д-форум персон, ќе ми кажеш дека се возбудуваш на визуелен ефект на предница? Истото го мислам, и за машки и за женски предници. Па незнам дали ким кардашијан имала влошка или вагинопластика, за така да и изгледа предницата во хеланки Не мислам дека прометеј треба да има гаќи (или пелена) како статуа, ама не ме интересира ничија предница преку облека.
Затоа некој цреп се сликал со ролна од бришач за раце во гаштите Да не е тој Да видам на фемина што ќе кажат може да пробам и со модар патлиџан
Леле, имавме еден поштар, "долгио" го викаја. Ги креваше тренерките до вратот и се' му се познаваше, машала па имаше и шо (немам ѕирнато жими се'). Туку сериозно, оти би зјапале? Јас нејќам некој да ме зјапа. Манијачки е.
Стомак ме заболе од смеење. Во основно класниот имаше можеби едно 20 сантиметри, ама искрено. На човекот му висеше меѓу нозете, и кога ќе седне ден на едната, де на другата страна му зазема положба, и реално иако носеше широки панталони изгледаше скоро како до колена да му е. Одамна е починат, и тогаш беше стар.
Абе не се зезајте, вистина е ова, навистина голем и човекот тогаш беше пред пензија. Одамна е починат. Мајка природа што да прави, да го сече ли?
Јас во средно имав професор вака што му се познаваше, и намерно тогаш седнав на прва клупа за да го зјапам, зошто да не плакнење очи што би рекле машките. Не сум дошла до степен да се возбудам ама ми беше убаво да го гледам.
НЕ. воопшто не ме возбудува погледот кон пенис. Ме возбудуваат допири, погледи,хемијата од личноста во која сум заљубена во случајов мојот сопруг. Но слика од пенис, или во живо или испакнат над облека ноуп .