Мама изглеа сопругот твој има пристап од твојот профил на фемина чим вака коментираш Се шалам Кој колку сака нека негира, ама таква работа знае да измами погледи во најмала рака
А тренерките во вагината ако се напикани, дали ве возбудува, Нам мажите и Вам жените, ако може таква тема?
Хаха не . Ама до сега сум немала секс со некој во кој не сум била заљубена затоа реков ако нема хемија неможе да ме возбуди никој. Дури ни нај секси глумец. А пенис стварно значи не ме привлекува ,сериозно,да, мами погледи нормално ама кај мене не и воздишки . Дали гол, под фармерки или слично никако повеќе би се напалила на добар парфем
Привлекување внимание (погледи) и привлечност се различни работи. Би ме возбудило само ако и човекот ми е привлечен.
ова повеќе ми стои одвратно отколку да ме возбудува. Повеќе ме привлекува добро газе затегнато во добра хеланка и фармерка. Тогаш погледот знае да залута
Ako mi se dopaga i ima so sto da se pofali hehehe ke si se zagledam diskretno. Ama poveke bi sakala akcija od kolku samo na pogledi da ostani.
Me vozbuduva momentot sto ona e vozbudena koga me gleda so taka istaknat preku bokserki...najcesto nautro koga se budime.
Шо мака си имам да знаете. На мм му се познава вака, не со гаќи, не со боксерици, не со пошироки тренерки, со шо не пробав веќе, џабе е, се гледа. Односно тоа гледа у тебе. Од дома нема искачање по сиви тренерки.
Во зима два пара боксерки и плус ѕиври дур има Р во месецот. На лето еден број помали Спидо купаќи плус шорц со мрежа внатре. Или метални гаќи оние со клуч што се, тие ти се for all seasons.
Абе се е смешно, ама само до моментот кога на сите заеднички слики (прослави, свадби, родендени) немаш истакнат дел што гледа у тебе или додека одиш некаде со него, и гледаш како го загледуваат. Едно време и он се напињаше, сеа му пројде. Жив се човек на све навикне, па ваљда чу и ја, ако Бог да
Е добро де, ваљда не си љубоморна ако некои го гледаат таму дур се разминувате. Ако не ти пречи, нека тера како сака. Нека се опушти човекот.