Нема избор, тоа е муабетот. Не е како сака, едноставно се познава. Затоа реков, пробавме со се ама не бива. Ако имате типс како да се корегира тоа визуелно, фил фри да кажете
Користи вакви, боксерки коишто се тесни со латекс и не дозволуваат пенисот да пага, задолжително соодветен број а не поголеми. Важно е да биде нагоре, а не свиен надолу. Веројатно е слаб, и тоа е едена причините. Што толку е очигледно.
Ме возбудува на мм така му се познава и понекогаш знам да се загледам додека да му стане непријатно. И на еден колега на работа (наставник по историја) му се познава и еднаш колешката што предава англиски јазик му рече дека неа и било непријатно така да го гледа.
Многу е непријатно, кога си во таква ситуација, некогаш не е време, и доагаш во ситуација каде и тебе ти е срам и тие до тебе. Едноставно се засрамиш. Секако има и ситуации каде тоа е адут и може да го искористиш да привлечеш внимание.
Јас секогаш ги доведувам во непријатна ситуација мажите само им буљам меѓу нозе и им се смешкам по готово ако се на работна должност.
Не е убаво и пријатно така да правиш. Замисли некој тебе да те гледа во гради и задник цело време, поготово ако си на работна должност.
Незгодно ми е ова мене, поради тоа не излегувам со тренерки, се познава. Може само некогаш вака зима со подолг дуксер на мене да го прикријам, инаку лето не.
Има многу самоуверени машки па по инбокси праќаат. Така мене еден ме почасти со таква сочна слика ама во vanish mode,требаше да направам скриншот и да го објавам, ама брзо исклучив дека на работа бев и ме снимаат камери. Секако доби блок, инаку не, не ме возбудуваат.