Ве молам за мислење

Дискусија во 'Канта' започната од manuela234, 17 февруари 2015.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. manuela234

manuela234 Активен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2014
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    3
    Феминки мои најмили се надевам дека вие сте овде да ми помогнете. Мојата приказна е следнава. Пред 2 години започнавме врска. На почетокот глумеше фраер и покрај сите мои обиди дека тој никад не се залубувал и слично но дојде на моето и прв пат во животот беше во врска и ме сакаше. Потоа имав некој испадни на љубомора цела година и смируваше и све но не беа кој знае какви бидејки мн прашував и несакав да го изгубам. За нг се деси нешто па јас си заминав и тој ме врати буквално и рече доста му било од моите драми а затоа што си заминав бев во право бидејки мн непланирани гости дојдоа. следниве неколку месеци се понашав супер буквално све најдборо но тој стана ладен ен згрешив ништо секогаш бев спремна на се и покрај неговото понашање. Пред валентин 1 недела се немавме видено ја му викам ај денес неможел вика за валентин ај утре пак неможел морало за валентин,. Цимерите негови си заминале тој не ме ни покани го прашав и виак па да не те молам ако сакаш дојди. И реши дека нашава одман требало да прекине неможел да помине покрај се требало одамна да завршил дека ме сака и нема друга во неговиот живот но мора да прекинеме. иНАКУ И по моето добро понашање во последно време све јас му вртев све јас му пишував некад имав сеен и чеканје по 5 мин да ми врати . незнам што му се случ . Вике дека порано бил глуп што бил луд по мене а така сум му правела сега и 200 години да се однесувам добро тоа нема да са смени. Но сепак феминки јас моѓе бев љубоморна нио по мала расправија веднап се смирував и се само сакав да ме сака повек еод се на светот. Многу сум скршена го молев плачев викав ништо не допираше до него ... Повеке незнам што да направам и како да продолжам едноставно мн боли незнам како тогаш не се случи ова туку од кога почнав да се однесувам добро без никаква причина ...Незнам што да направам едноставно боли многу и мисалм дека не е тоа причината неможеш ти за нешто од пред 6 месеци сега да се лутиш. Инаку со него ја изгубив невиноста и мисалм дека и нему му бев прва . Најдобро би било сега да не му пишувам да не замарам па ако ме сакал ке ме побара ако не нема овде што да се прави...Го очекувам вашето мисленје . Немам за што повеке да се борам и да живеам

2. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    6.710
  3. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.420
    Допаѓања:
    9.612
    Па ако сака ќе си замине, не можеш да го вратиш, инаку ако се врати значи разбрал колку вредиш.
    Ништо чекај ако не значи не бил за тебе ќе си најдиш поубав, ама ќе те молам без прашање.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.