Ве молам за помош

Discussion in 'Канта' started by Balerinka, Aug 30, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Balerinka

Balerinka Активен член

Јас и мојот партнер првиот пат имавме секс со кондом и после неколку пати без кондом..еднаш јас се плашев дека тој свршил во мене но тој ме уверуваше дека не свршил но за секој случај купив норлево. После 5-6 пати секс еднаш за време на сексот почна да ми тече крв како да ми доаѓа и наредниот пат пак исто. Сега веќе една недела градите ме болат и стомакот како што ми е пред менструација а требаше да ми дојде уште на 28ми најкасно а сега е 30. Ве молам за мислење. И дали знаете некоја крема бидејки на еден пријател од мојот партнер му се појавиле такви црвени точки на главата од пенисот. Благодарам однапред :*

2. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Ах, зошто ви е најлесно да отварате нови теми, наместо да видите дали веќе постое соодветна за вашиот проблем. Повели seks/intimni-prasanja-problemi-i-soveti-t820/, и не не доаѓај до заклучок дека си бремена ако ти доцни 2 дена. Почекај

3. Balerinka

Balerinka Активен член

Кај виде таму соодветен одговор за целово мое прашање жити се? Таму се се некои за вибрирачки прстени или дали да пробала секс или не.. мене ова ми е многу озбилно и многу се плашам а и за пријателот ми треба одговор дали постои некоја крема за тие црвени брумчиња. поздрав

4. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Па можеш во таа тема да поставиш било какво прашање во врска со секс,а твоето е баш за во таа тема.

5. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Леле балеринке јас искрено ти се извинувам шо неможиш да си најдиш соодветна тема за твојот конфузен проблем, еве прашај таму и јас ке ти одговорам! и во знак на моето длабоко извинување пошо не ти ја сфакам дилемата у проблемот еве ти уште една тема :)
    seks/dali-sum-bremena-t424/

6. Balerinka

Balerinka Активен член

А зашто ви е толку тешко овде да ми одговорите и да се затвори темава? бог да чува..

7. slavica999

slavica999 Популарен член

:!: И да брани
    Најпаметно да си го фатиш пријателот за рака и правец гинеколог ;)

8. eva11

eva11 Популарен член

затоа што од такви како тебе што ги мрзе да прелистаат по форумот и отвараат нови теми форумов салата го направивте како полесно ви е отвори нова тема што ке барам ке губам време и не не ни е тешко да ти одговориме ти кажа и славица земи си го демек пријателот и правец на гинеколог имате закачено некоја бактерија кај и да е и тебе ке ти се појаве и да кој и да е модератор ај клуч на темава те молам

Thread Status:
Not open for further replies.