Темава ја отворивв бидејќи околу мене постојано има некои што се умилкуваат и тоа премногу и ме нервираат
da mnogu me nerviraat takvi licnosti bidejki znam deka od toa umilkuvanje imaat nekakva korist od mene a jas bidejki sum naivna ke mu pomognam i ke bidam iskoristena vo slucajot :/
Премногу значи премногу али шо да праиш само биди оштар и малце ке сфатат дека сфакаш зашо е тоа умилкување...
Многу ме нервираат. Ме нервираат личности што од прво видување ме бакнуваат и се понашаат со мене како да сме први другарки, ме нервираат кога ми се обраќаат со „срце“, „маче“ и слично. Уште повеќе ме нервираат оние кои се умилкуваат заради некоја корист од мене, а тоа да е толку провидно и извештачено што ми доаѓа да им лепнам у фаца.
Уфф, премногу. Имам еден друга имаше слаби оценки се умилкуваше на професорки и сега има високи и поцна на другарка ми нешто па ќе ти докажам дека сум попаметен од тебе. хемицар сум за тебе, нешто иде ли девојче да има 2ки си мислам а тој пред една гоидна какаов беше ЗА СОЖАЛУВАЊЕ а сега . сега така кога ги испровоцира сите Ќе биде ТЕПАЊЕ едно здраво ако треба и на СРЕД ЧАРШИЈА .
Не ме нервираат..... ми се смешни -тие се за жалење немаат трошка гордост се би сториле само да го добијат она што го сакаат секој неможе да е како нив...... тие се прави пијавици или подобро кажано ЛИГУШИ
Многу. А уште повеќе ме нервираат оние кои ги ставаат во групата на умилкувачи и оние луѓе кои се едноставно...учтиви... Не им текнува дека можеби си таков/ва бидејќи си учтив/а и имаш добро домашно воспитување, за разлика од нив.
И тоа како, некои кокошки што ти се упикуваат за да те искористат, ама не им паѓам, само да ги игнорираш заслужуваат