Претерано ме нервираат..Имам во близина такви личности се лигават на сите мислиш во нос ќе им се пикнат само за да се здружат со некој. Да се разбереме не може секој да ви биде другар или другарка.. И не мислите со тоа дека правите нешто паметно сами се понижувате..
Не им се замарам ич . Ги знам шо " мустри " се и не вреди да се нервирам за нив . Ако ми е досадно , кога конечно ќе дојдат до нивната цел по умилкување 3 саати , ќе им завршам работа . Ако не , ќе им кажам дека не можам моментално , брзам .
Умилкувачи или га*о лижачи многу ме нервираат, посебно такви кој се упикуваат за нешто да добијат без никаков труд. И после се фалат како они се многу "битни, вредни"...За жал таквите добро поминуваат иако повеќето не ги сакаат.
Rabotam 2 letni sezoni nadvor od mk i slucajno se padna so isto lice od drustvo da sum na 2te meste. I sekoj pat go podrzuva shefot poveke od kolegite za da dobie nekoj sloboden den ili so koja i cel da e. Duri i ne go krie toa a mene uzasno me iritira umilkuvanje na bilo kogo. Se osekam loso vo okolina so takvi luge kako da ne se cenam sebe si. Duri i odvratno mi e normalen muabet da praam so tie so im se umilkuvaat pa i na tie so se umilkuvaat.
Me iritiraat ne da me nerviraat...mrazam luge koi se umilkuvat da se priviknat na tvojot karakter,i koga vekje ke nemozat so ligavenje i gluma...gi gledas onaka bez zbor kolku se siiroti...
Оф да.... Лижи газе кај нас викаат. Имам една колешка таква. Еве ја напредува во работава со лижење. Не можам да е поднесам.