бо бо ..секако неможам да го трпам нивното досадно умилкување..ии тоа како цивкаат додека се умилкуваат..леле ќе ме оглуват некој ден
Ме нервираат и тоа како.Овие луѓе се користољубиви,никакви.Ке те мотаат околу мал прст само за да те искористат а потоа ке те фрлат настрана.Нц,нц..
И тоа како . Само ти лицемерат и ти се упикуваат во животот каде што треба и не треба. Со тебе се само за да искористат нешто од тебе . Ми доаѓа да ги ... Уф
Секако многууу светот ке ми го купат само да им завршам некоја работа.Се е од корист тоа е повеќе од јасно.Ама не мора до толку алооо . Само нека кажат што им треба и така ги знам какви се некои.Па и со и без можда ке направам нешто или не.Зависи aко имам и ја потреба од нив
Иууу одвратни ми се таквите луѓе .. едноставно коа гледаш дека некој не сака да се дружи со тебе или едноставно и сам приметуваш дека не ти одговараат тие личности нема потреба да се буташ и умилкуваш ПС:имам таква другарка што се умилкува цело време и навистина ми иде на нерви -.-
Премногу, ух и тоа како се умилкуваат вечно се тивки мили насмеани, ти се обраќаат со срцка со мило а уствари волци во јагнешка кожа се
да,да,да,да,да,да,да,да Лигуши Spoiler офф топик: Кај мене на училиште има многуу такви кои со нивното умилкување кај наставниците си ја поминуваат годината одлично а незнаат како изгледаат учебниците.