Девојки, го имате ли пробано вибрирачкиот прстен на Дурекс? вреди да се проба или не? Чекаме искуства
еднаш со дечко ми пробавме или два пати, и преееееееееееекрасно беше, те доведува до лудило стварно вреди да се проба
Zena mi ne moze da zamisli seks bez nego ako go procita ova ke me ubie zasto se salam so nea vo vrska so prstenot ali stvarno jaka rabota sea sakam da ja iznenadam so vibriracki prsten vo forma na zajce od valijant [mod-kirilica:1layql0b][/mod-kirilica:1layql0b]
вибрирачкиот прстен на дурекс кој може да се најде во сите маркети ми е некако лош. пробавме го купивме и ние луди по нови играчки не е тоа што очекувавме, кај него предизвика негативна реакција од вибрациите, и мене не ми беше баш пријатно. инаку за оние кој ги интересира има рок на траење 20 минути, ваше е дали ќе ги искористите веднаш или ќе си оставите за второ уживање се разбира кој може да ужива со тоа
Поентата со прстенот е полека да водите љубов а не јако.... Јас и дечко ми пробавме и дур го сфативме тоа ја потрошивме батеријата... Кога имате односи силно, не ни може да осетите нешто, дури може и болка да почувствувате
Јас ич не го сакам. Звукот е одвратен, а и немаше некој мајндблоуинг ефект. Втор пат не го купив. Природно си е природно
Го добив како новогодишен поклон од другарка ми. Само јас од цело друштво го немам испробано, а ми го фалеа што да ви кажувам Ама уште го немаме пробано, не стигнал на ред, нека стои до креветот, може ќе ни текне да го искористиме
Ќе може ли да ми каже некој каде може да се купи овој вибрирачки прстен и по која цена? Благодарам и поздрав.
Спојлер Kao što možete da vidite na slici, u pitanju je gumeni prsten sa mini “motorom” koji vam daje oko 20 minuta dobrih vibracija. Prsten se navlači isto kao i kondom, i pošto je u pitanju gumeni prsten, vrlo lako se širi i navlači. Čim postaviti prsten možete navući i regularni kondom za zaštitu. Na “motoru” prstena se nalazi dugme kojim aktivirate prsten. Baterija se troši posle 20 minuta, i sam prsten je namenjen za jednokratnu upotrebu. Šta dobijate ovom malom spravicom? Očigledno je da će devojka uživati u dobrim vibracijama, ali i muškarci neće ostati bez užitka. Sam prsten dosta steže što samim tim pojačava i produžava erekciju, a uz to vam može i pojačati orgazam. Što se udobnosti tiče, da nije vibracija verovatno ga nećete ni primetiti. Iako je predviđen za jednokratnu upotrebu mnogi ga koriste za dve desetominutne seanse, a neki čak tvrde i da baterija traje duže od 20 minuta. Lepa stvar za eksperimentisanje, i za ubijanje seksualne monotonije, ali ne verujem da će Durex Play prsten postati regularni deo arsenala svakog muškarca. Uživajte u dobrim vibracijama.
Тоа е нешто најубаво што ми се случило во животот!!!! Таква стимулација на клиторис ауууууууффффф!!! Мора да го наместите убаво... точно да ти е над клиторисот... и кога ќе почне да вибрира.. уффф... двојна пенетрација.. мислам стварно е нешто неописливо!!! Не знаеш што имаш пропуштено!
маж ми го земал од бугарија пред година време некои си 5евра а тук акај нас на дурекс има гледам 250-300 денари пробајте вреди