http://px6.streetfire.net/0001/16/41/1756114_600.jpg ја има ли кај нас оваа фирма?.. колку чини?Искуство? од дурекс не сме задоволни со партнерот.. многу доцна ја свативме работата со него и се потроши батеријата
во врска со поплаките за батеријата: во упатството читав дека може да се менува батеријата...дури и слика имаше прикажано како да ја извадите старата ама не знам кај би нашле нова.. Ако некој открие каде има такви нека сподели со мене Мислам дека едно 250тина денари беше.
Го имаме пробано и екстра е... препорака за сите... Ај да дополнам, врзано со вибрирачкиот прстен, пред 2-3 месеци купивме и c*ck sleeve со вибрирачки прстен на него. Со тоа што, ова има како две продолженија едно што го стимулира клиторисот и едно на долната страна што нежно го допира пределот помеѓу анусот и вагината. Се става како кондом, но бидејки е од подебел материјал го зголемува и обемот за некаде 5-6мм... Сета ова комбинација е WOW.... лудница.
@Pepelaska25 @anina elate tuka so on topici da ve vidam. Jas ova cudo nit znam so e nit zosto koristi.Pomagajte
Кај ја најде темава? Со вакви играчки и јас не си играм Не можам да ти помогнам ама ако сакаш ќе ти ја завртам темава во друга насока
Јас имам(ама не на дурекс, туку од секс шоп за многукратна употреба), ама ако зедам да буричкам да го барам и сликам....мојов ќе мисли сум се штракнала со паметот Не за редовна употреба..но од време на време за промена. Се става околу половиот орган и при чинот се чуствува вибрирањето и е освежување, т.с зачинуавње во сексуалниот живот. Лесно за одржување и хигиена...од мене
@galapce Сега ќе те едуцирам во кратки црти, ти си бистра бргу ќе сватиш. Тоа е „алка“ која се става околу коренот на пенисот кога вибрира и при допир го стимулира клиторисот на жене и ствара убаво чувство. Но тоа е за некои по спори варијанти кога партнерите се долепени, некоја старечка варијанта. Изгледа вака Се надевам свати, ајде сега повтори што си научила?
Од прва рака сега добив одговор @galapce Рече многу пријатно чувство...целиот полов орган вибрира при односот и го зголемува задоволството. Уживанција
Ajde zdravje boze na kaj Juni ke ve izvestam. Dani,da ne potvrdese i Pepelaska ke mislev deka samo na Germanci da ne deluva.. Fala devojki... @anina e Aninke maaa,se educiras tuka na moja smetka edit.e da be ne te inyteresira
Пробано-да меѓутоа дали очекував нешто повеќе или не знам до што е не ми беше ништо посебно... Но би ви го препорачала гелот на дурекс- неверојатно нешто